Válassza az Oldal lehetőséget

DYU D3F – városi pedálos apróság olcsón

DYU D3F – városi pedálos apróság olcsón

Igazi könnyű, szaladgálós városi bringa.

DYU D3F – városi pedálos apróság olcsón

A DYU D3F egy innovatív, összecsukható elektromos kerékpár, amely kiválóan alkalmas városi közlekedésre és rövid távú utazásokra. A kerékpár 14 hüvelykes (kb. 35,56 cm) felfújható gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek különböző terepen is kényelmes és stabil haladást biztosítanak. Az alumínium ötvözetből készült váz maximális 120 kg teherbírást tesz lehetővé, így felnőttek és serdülők számára egyaránt megfelelő.

DYU D3F with Pedal Folding Moped Electric Bike 14 Inch Inflatable Rubber Tires 240W Motor Max Speed 25km/h Up To 45km Range Dual Disc Brakes Adjustable Height - Black

A DYU D3F egy 240 W teljesítményű motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a kerékpár számára, hogy elérje a 25 km/h maximális sebességet. A 10 Ah kapacitású akkumulátorral akár 45 km-es hatótávolságot is elérhet, ami ideális a mindennapi használatra. A kerékpár két tárcsafékkel rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és biztonságos fékezést. A DYU D3F kialakítása különösen figyelemre méltó az összecsukhatósága miatt, ami lehetővé teszi, hogy könnyen szállítható legyen és kevés helyet foglaljon el, amikor nem használják. Ez a funkció különösen hasznos városi környezetben, ahol a tárolóhely korlátozott lehet.

DYU D3F with Pedal Folding Moped Electric Bike 14 Inch Inflatable Rubber Tires 240W Motor Max Speed 25km/h Up To 45km Range Dual Disc Brakes Adjustable Height - Black

A kerékpár további jellemzői közé tartozik az LED első lámpa, amely biztonságos éjszakai közlekedést tesz lehetővé. A magasság állítható, így a felhasználók testmagasságához igazítható, növelve ezzel a kényelmet és a testreszabhatóságot. Összességében a DYU D3F egy praktikus, kényelmes és stílusos választás azok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető elektromos kerékpárt keresnek városi használatra. Az összecsukhatósága, a hatékony motorja és a kényelmes kialakítása miatt kiválóan alkalmas a mindennapi ingázásra, városi kalandokra vagy akár hétvégi kirándulásokra is.

Szerencsére a méret és az ár együtt mozog, így a DYU D3F kuponkóddal lengyel raktárból a 8A0EYXMZ kuponkóddal 163 ezer forintért magadévá teheted itt:

 

DYU D3F elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.