Válassza az Oldal lehetőséget

OOTD S10 – Roller mutatós külsővel és 1400 wattos motorral

OOTD S10 – Roller mutatós külsővel és 1400 wattos motorral

Az OOTD S10 kiváló városi járgány lett!

OOTD S10 – Roller mutatós külsővel és 1400 wattos motorral

A modern városi közlekedés forradalma zajlik, és az OOTD S10 összecsukható elektromos roller ennek az átalakulásnak az élvonalában áll. Ez a sárga színű elemekkel rendelkező, stílusos jármű nem csupán egy közlekedési eszköz, hanem egy életmód-kiegészítő, amely egyesíti a hatékonyságot, a kényelmet és a dizájnt.

Az OOTD S10 szíve a lenyűgöző 1400W-os motor, amely zökkenőmentes és hatékony utazást biztosít, legyen szó akár zsúfolt utcákról, akár tágas sugárutakról. Ez a motor lehetővé teszi, hogy erőfeszítés nélkül suhanj át a városon, élvezve a problémamentes közlekedést. A 25 km/h-s maximális sebesség ideális egyensúlyt teremt a gyorsaság és a biztonság között, lehetővé téve, hogy időben érj célba, miközben betartod a városi közlekedés szabályait.

OOTD S10 Electric Scooter, 1400W Motor, 10-inch Tires, 48V 20AH Battery, 55km/h Max Speed, 60-70km Range, Disc Brake, Front and Rear Suspension

Az OOTD S10 egyik kiemelkedő tulajdonsága a 48V 20Ah kapacitású akkumulátor. Ez a nagy teljesítményű energiaforrás 60-70 km-es hatótávot biztosít (gyári adat), ami azt jelenti, hogy akár több napig is használhatod a rollert egyetlen töltéssel, a mindennapi ingázástól függően. Ez nem csak kényelmes, de környezetbarát megoldás is, csökkentve a gyakori töltés szükségességét és ezáltal az energiafogyasztást.

A roller tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelemre. A 10 colos kerekek stabil alapot biztosítanak, míg az első és hátsó felfüggesztési rendszer hatékonyan csökkenti az úthibák okozta rezgéseket, simább és kényelmesebb utazást biztosítva akár a göröngyös városi utakon, akár a rögös vidéki ösvényeken. A tárcsafék rendszer 140 mm-es tárcsaátmérővel gyors és megbízható fékezést tesz lehetővé, növelve a biztonságérzetet minden utazás során.

OOTD S10 Electric Scooter, 1400W Motor, 10-inch Tires, 48V 20AH Battery, 55km/h Max Speed, 60-70km Range, Disc Brake, Front and Rear Suspension

Az OOTD S10 praktikus funkcióinak sorát gazdagítja az összecsukható kialakítás. Ez lehetővé teszi, hogy a rollert könnyedén szállítsd buszon, metrón vagy autód csomagtartójában, megkönnyítve a hordozhatóságot és a mindennapi használatot. A 27 kg-os súly mellett ez a roller könnyen kezelhető, és 120 kg-os teherbírása alkalmassá teszi a legtöbb felnőtt számára.

A roller külső megjelenése is figyelemre méltó. A teljes alumínium ötvözet váz és a környezeti világítás dizájn modern és stílusos esztétikát kölcsönöz az OOTD S10-nek, amely garantáltan magára vonja a figyelmet a városban. A széles pedálok kényelmes lábtartást biztosítanak, míg a puha környezeti világítás nem csak esztétikus, de biztonságosabbá is teszi az éjszakai közlekedést.

OOTD S10 Electric Scooter, 1400W Motor, 10-inch Tires, 48V 20AH Battery, 55km/h Max Speed, 60-70km Range, Disc Brake, Front and Rear Suspension

Az integrált műszerfal elegáns és funkcionális, valós idejű adatokat jelenít meg a sebességről és az akkumulátor állapotáról, biztosítva számodra az alapvető információkat az utazás során. A fényes első fényszóró megvilágítja az utat előtted, növelve a biztonságot az éjszakai közlekedés során. A bal oldali fékkar és csengő lehetővé teszi a könnyű működtetést és figyelmeztetést ad a környező gyalogosoknak és járműveknek, biztonságosabbá és élvezetesebbé téve az utazást.

Az OOTD S10 műszaki specifikációi lenyűgözőek. A 15 fokos emelkedési szög lehetővé teszi a legtöbb városi domb leküzdését. Az IPX4-es vízállósági besorolás védelmet nyújt a fröccsenő víz ellen, így nem kell aggódnod egy hirtelen zápor miatt. A 150-200 cm-es ajánlott magasságtartomány azt jelenti, hogy a legtöbb felnőtt kényelmesen használhatja ezt a rollert.

OOTD S10 Electric Scooter, 1400W Motor, 10-inch Tires, 48V 20AH Battery, 55km/h Max Speed, 60-70km Range, Disc Brake, Front and Rear Suspension

Jelenleg az OOTD S10 elektromos roller rendkívül kedvező áron, mindössze 244 390 Ft-ért érhető el a Geekbuying áruházban az NNNOOTDS10ES kuponkód használatával. Az EU raktárból történő szállítás gyors és megbízható kézbesítést ígér. Ez az ár-érték arány különösen vonzóvá teszi a terméket azok számára, akik hatékony és stílusos városi közlekedési megoldást keresnek.

Összességében az OOTD S10 összecsukható elektromos roller egy sokoldalú, megbízható és stílusos választás a modern városi közlekedők számára. Akár napi ingázásra, akár hétvégi kirándulásokra használod, ez a roller kényelmes, hatékony és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos közlekedési módokkal szemben.

Főbb képességek:

  • 1400W-os erőteljes motor
  • 48V 20Ah akkumulátor 60-70 km hatótávval
  • 25 km/h maximális sebesség
  • 10 colos kerekek első és hátsó felfüggesztéssel
  • Összecsukható kialakítás a könnyű tárolásért
  • Integrált műszerfal valós idejű adatokkal
  • Fényes első fényszóró az éjszakai közlekedéshez
  • 120 kg-os teherbírás
  • IPX4 vízállósági besorolás
  • Stílusos alumínium ötvözet váz környezeti világítással

Vásárlás EU raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

OOTD S10 elektromos roller

 

Tesztem és videóm a rollerről itt: OOTD S10 ROLLER TESZT – VÁROSBA PONT JÓ, TEREPRE KEVÉS

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.