Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H14 eszpresszógép – darál és kávét készít

HiBREW H14 eszpresszógép – darál és kávét készít

A HiBREW H14 eszpresszógép a relatív kis mérete ellenére már darálja is a kávét.

HiBREW H14 eszpresszógép – darál és kávét készít

A kávézás művészete új magaslatokba emelkedik a HiBREW H14 eszpresszógéppel. Ez a kompakt, mégis sokoldalú készülék tökéletes választás lehet azoknak, akik otthonukban szeretnének barista minőségű kávét készíteni. A beige színű gép nem csak esztétikus megjelenésével, hanem lenyűgöző teljesítményével is kitűnik a többi háztartási kávéfőző közül.

A HiBREW H14 lelke a 20 bar nyomású szivattyúrendszer. Ez a magas nyomás biztosítja, hogy a kávéőrleményből a lehető legtöbb íz és aroma kerüljön a csészédbe. Az eredmény egy olyan sűrű, bársonyos crema, amely méltó versenytársa lehet bármelyik kávézóban készült eszpresszónak. A készülék 1150 W-os fűtőteljesítménye gyors felmelegedést és stabil hőmérsékletet garantál a főzés során.

HiBREW H14 Espresso Coffee Machine, 20 Bar High Pressure, 15-gear Grinder Setting, Pre-brew Function, NTC Temperature Control, Cup Capacity Setting - Beige

Az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a HiBREW H14-nek a beépített 15 fokozatú őrlőrendszer. Ez a precíz őrlőmechanizmus lehetővé teszi, hogy a kávészemek őrlési finomságát pontosan a kedvenc pörkölésedhez és ízlésedhez igazítsd. Akár finom őrlésű eszpresszót, akár durvább szemcséjű filterkávét szeretnél készíteni, ez a funkció biztosítja, hogy mindig frissen őrölt kávéból készíthess italt, maximalizálva annak frissességét és ízprofilját.

A HiBREW H14 előáztatási funkcióval is rendelkezik, amely a teljes extrakció előtt megnedvesíti a kávéőrleményt. Ez a folyamat felszabadítja a mélyebb ízeket, és javítja az eszpresszód általános egyensúlyát. Az NTC (Negative Temperature Coefficient) hőmérséklet-szabályozó rendszer pedig gondoskodik arról, hogy a főzési hőmérséklet végig ideális maradjon, elkerülve a túlmelegedést vagy az alulmelegítést, ami egyenletes extrakciót és tökéletesen kiegyensúlyozott ízt eredményez.

HiBREW H14 Espresso Coffee Machine, 20 Bar High Pressure, 15-gear Grinder Setting, Pre-brew Function, NTC Temperature Control, Cup Capacity Setting - Beige

A készülék kompakt méretei (285 x 110 x 270 mm) lehetővé teszik, hogy akár kisebb konyhákban is helyet találj neki. A kevesebb mint 0,1 négyzetméteres helyigény azonban nem jelent kompromisszumot a funkcionalitás terén. A HiBREW H14 rendelkezik egy kényelmes légfúvóval a gőzölőcső gyors és egyszerű tisztításához, valamint egyszeres és dupla adagos főzési lehetőséggel. A nagynyomású gőzcsővel pedig krémes latte-kat és cappuccinókat készíthetsz.

A használatot tovább könnyíti a szűrőtartó konzol, amely lehetővé teszi a kéz nélküli működtetést. A kivehető víztartály megkönnyíti az újratöltést és a tisztítást, míg a levehető csepptálca gondoskodik a problémamentes karbantartásról. A 4,56 kg-os súly azt jelenti, hogy a gép elég stabil ahhoz, hogy ne mozduljon el használat közben, ugyanakkor szükség esetén könnyen áthelyezhető.

HiBREW H14 eszpresszógép - darál és kávét készít 1

A HiBREW H14 csésze kapacitás beállítási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az adagolt eszpresszó mennyiségének szabályozását. Ez nem csak az egyéni preferenciákhoz való alkalmazkodást teszi lehetővé, de segít elkerülni a pazarlást is. A gép sokoldalúságát mutatja, hogy nem csak hagyományos eszpresszó készítésére alkalmas, hanem lehetőséget ad különböző kávézói stílusú italok, például americano, macchiato vagy mocha elkészítésére is.

A HiBREW H14 eszpresszógép jelenleg rendkívül kedvező áron, 62 560 Ft-ért érhető el a Geekbuying áruházban az NNNHIBH14CM kuponkód használatával. Az EU raktárból történő szállítás gyors és megbízható kézbesítést ígér. Ez az ár-érték arány különösen vonzóvá teszi a készüléket azok számára, akik professzionális minőségű kávét szeretnének otthon élvezni, anélkül, hogy vagyonokat költenének rá.

HiBREW H14 eszpresszógép - darál és kávét készít 2

Összességében a HiBREW H14 eszpresszógép egy olyan kompakt és sokoldalú készülék, amely ötvözi a professzionális kávéfőzés előnyeit az otthoni használat kényelmével. Akár kezdő barista vagy, akár tapasztalt kávérajongó, ez a gép lehetőséget ad arra, hogy felfedezd a kávékészítés művészetét, és minden nap tökéletes eszpresszót élvezz otthonod kényelmében.

Főbb képességek:
– 20 bar nyomású szivattyúrendszer
– 15 fokozatú őrlőbeállítás
– Előáztatási funkció
– NTC hőmérséklet-szabályozás
– Kompakt design (285 x 110 x 270 mm)
– Csésze kapacitás beállítás
– Nagynyomású gőzcső tejhabosításhoz
– Egyszeres és dupla adagos főzési lehetőség
– Kivehető víztartály és csepptálca a könnyű tisztításért

 

Vásárlás itt:

 

HiBREW H14 eszpresszógép

 

Hasonló hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.