Válassza az Oldal lehetőséget

FlashFish P60 – kicsi házban viszed magaddal a 650 wattos kimenő teljesítményt

FlashFish P60 – kicsi házban viszed magaddal a 650 wattos kimenő teljesítményt

A FlashFish P60 a hordozható, praktikus áramforrások közé tartozik.

FlashFish P60 – kicsi házban viszed magaddal a 650 wattos kimenő teljesítményt

A modern életmód egyre inkább megköveteli az állandó energiaellátást, legyen szó akár otthoni, akár kültéri tevékenységekről. A FlashFish P60 560W hordozható erőmű pont erre a növekvő igényre kínál innovatív megoldást. Ez a kompakt, mégis nagy teljesítményű eszköz lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hozzáférj a szükséges elektromos energiához.

A FlashFish P60 egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a 520Wh/140400mAh kapacitású akkumulátor. Ez a jelentős energiatároló képesség lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tápláld elektromos eszközeidet, legyen szó akár kempingezésről, hosszú autóútról vagy otthoni vészhelyzeti áramellátásról. A 12,3 fontos (kb. 5,6 kg) súly és a puha fogantyú kombinációja azt jelenti, hogy ezt az erőművet könnyedén magaddal viheted bárhová, ahol áramra van szükséged.

FlashFish P60 560W Portable Power Station, 520Wh/140400mAh Solar Generator, 220V Pure Sine Wave AC Outlets, 11 Outputs, LED Display

Az eszköz 560W-os teljesítménye lehetővé teszi, hogy a legtöbb háztartási és kültéri eszközt működtesd vele. Ez azt jelenti, hogy képes ellátni energiával olyan eszközöket, mint a laptopok, kamerák, drónok, ventilátorok, autós készülékek, vagy akár CPAP gépek is. A FlashFish P60 különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor nincs hozzáférésed hálózati áramhoz, például kempingezés során vagy áramkimaradás esetén.

A FlashFish P60 egyik legfontosabb technológiai előnye a tiszta szinuszhullámú AC kimenet. Ez a fejlett technológia azt jelenti, hogy az erőmű által szolgáltatott áram minősége megegyezik a hálózati áraméval, így biztonságosan használhatod érzékeny elektronikai eszközökkel is. Ez különösen fontos olyan készülékeknél, mint a laptopok vagy orvosi berendezések, amelyek érzékenyek lehetnek az áramingadozásokra.

FlashFish P60 560W Portable Power Station, 520Wh/140400mAh Solar Generator, 220V Pure Sine Wave AC Outlets, 11 Outputs, LED Display

A sokoldalúságot tovább növeli a 11 kimeneti csatlakozó. Ezek között megtalálható 2 db AC kimenet, 4 db DC kimenet, 1 db szivargyújtó csatlakozó, 3 db USB-A port és 1 db USB-C gyorstöltő port. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 11 különböző eszközt is tápláj, ami ideálissá teszi családi kempingezéshez vagy csoportos kültéri tevékenységekhez.

A FlashFish P60 három különböző módon tölthető: hagyományos fali töltővel, autós töltővel, vagy akár napelemes panellel is. Ez utóbbi különösen hasznos lehet hosszabb kültéri tartózkodás esetén, hiszen lehetővé teszi, hogy a természet erejét kihasználva újratöltsd az eszközt. A 13-22V-os napelemes bemenet kompatibilis a legtöbb hordozható napelemmel.

FlashFish P60 560W Portable Power Station, 520Wh/140400mAh Solar Generator, 220V Pure Sine Wave AC Outlets, 11 Outputs, LED Display

Az eszköz használatát nagyban megkönnyíti az LCD kijelző, amely valós időben mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint az AC, DC és USB kimenetek állapotát. A külön AC/DC/USB gombok lehetővé teszik a különböző kimenetek egyenkénti vezérlését, így optimalizálhatod az energiafelhasználást.

A FlashFish P60 biztonságos használatát több beépített védelmi rendszer garantálja. Ezek közé tartozik a túlfeszültség elleni védelem, a túlmelegedés elleni védelem és a rövidzárlat elleni védelem. Ezek a funkciók biztosítják, hogy az eszköz és a hozzá csatlakoztatott készülékek is biztonságban legyenek használat közben.

FlashFish P60 560W Portable Power Station, 520Wh/140400mAh Solar Generator, 220V Pure Sine Wave AC Outlets, 11 Outputs, LED Display

Jelenleg a FlashFish P60 560W hordozható erőmű rendkívül kedvező áron, mindössze 97 365 Ft-ért érhető el a Geekbuying áruházban a 8NS4OCBP kuponkód használatával. Az EU raktárból történő szállítás gyors és megbízható kézbesítést ígér. Ez az ár-érték arány különösen vonzóvá teszi a terméket azok számára, akik megbízható, hordozható energiaforrást keresnek kültéri tevékenységekhez vagy vészhelyzeti tartalék áramforrásként kempingezéshez, horgászathoz, lakóautóba vagy hajóra.

Összességében a FlashFish P60 560W hordozható erőmű egy sokoldalú és megbízható energiaforrás, amely számos helyzetben lehet hasznos. Akár rendszeres kempingező vagy, akár csak biztonságra törekszel otthonodban áramkimaradás esetére, ez az eszköz megbízható társad lehet. A nagy kapacitás, a tiszta szinuszhullámú kimenet és a számos csatlakozási lehetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a FlashFish P60 egy kiemelkedő választás legyen a hordozható erőművek piacán.

Főbb képességek:

  • 520Wh/140400mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor
  • 560W névleges, 1100W csúcsteljesítmény
  • Tiszta szinuszhullámú AC kimenet
  • 11 kimeneti csatlakozó egyidejű használata
  • Három töltési mód: fali adapter, autós töltő, napelem
  • LCD kijelző valós idejű információkkal
  • Kompakt méret és könnyű hordozhatóság (5,6 kg)
  • Beépített biztonsági funkciók
  • Kompatibilis a legtöbb háztartási és kültéri elektronikai eszközzel
  • 220-240V AC kimenet az európai szabványnak megfelelően

Vásárlás EU raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

FlashFish P60 560W hordozható erőmű

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.