Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller

VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller

Napelemes rendszerre fel!

VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller

A VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller, egy napenergia-rendszer szíveként funkcionál, amely optimalizálja a napelemek által termelt energia felhasználását. A fejlett MPPT (Maximum Power Point Tracking) technológia révén akár 15-30%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos PWM (Pulse Width Modulation) töltési technológiák, és akár 98 %-os konverziós hatékonyságot is képes elérni. Ez gyorsabb töltési időt és hosszabb működést jelent a csatlakoztatott eszközök számára.

A töltővezérlő univerzálisan kompatibilis különböző környezetekben és eszközökkel, legyen szó otthoni napelemes rendszerekről vagy mobil fotovoltaikus rendszerekről. Képes kezelni a 30A töltési áramot, és támogatja a maximális napelem teljesítményt, ami 12 V esetén 400 W, 24 V esetén pedig 800 W. Kompatibilis a leggyakoribb mélyciklusú zárt (AGM), gél és lítium akkumulátorokkal.

VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller 1

A beépített Bluetooth modulnak köszönhetően a felhasználók távolról is nyomon követhetik a fontos adatokat, így könnyedén monitorozhatják és állíthatják a készülék működési állapotát. Emellett TTL kommunikációs interfésszel is rendelkezik, amely támogatja a Modbus kommunikációs protokollt, így széleskörű funkcionalitás bővítését és különböző kommunikációs igények kielégítését teszi lehetővé. A töltővezérlő magas stabilitással rendelkezik, automatikus beállítási algoritmusokkal és áramkorlátozó töltési móddal, amelyek biztosítják a stabil működést még extrém körülmények között is, mint például a 50 °C (122°F) magas hőmérséklet vagy a -20 °C (-4°F) alacsony hőmérséklet, valamint a magas töltési teljesítmény esetén.

A körültekintő elektronikai védelem, mint az akkumulátor visszafordítás elleni védelem, a PV visszafordítás elleni védelem, a PV rövidzárlat elleni védelem, a töltés során fellépő túláram elleni védelem és a TVS villámvédelem, biztosítja a készülék biztonságát és hosszú távú használatát.

A készüléket a HOCHU kuponkóddal tudod EU raktárból megvásárolni ~32 500 forintért az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

VEVOR 30A MPPT Solar Charge Controller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.