Válassza az Oldal lehetőséget

Astrolux EC01X Zseblámpa – ez még a holdról is látszik!

Astrolux EC01X Zseblámpa – ez még a holdról is látszik!

Na jó, onnan talán nem, de hogy több, mint 3 kilométerre elvilágít az biztos.

Astrolux EC01X Zseblámpa – ez még a holdról is látszik!

Az Astrolux EC01X egy rendkívül erős zseblámpa, amely a SBT90.2 LED technológiával akár 6800 lumen fényerőt képes produkálni, így biztosítva a felhasználó számára a kiváló megvilágítást még a legsötétebb körülmények között is. A zseblámpa 3065 méteres hatótávolsága és 2 350 000 cd fényintenzitása révén kiválóan alkalmas távoli tárgyak megfigyelésére vagy akár keresési és mentési feladatokhoz is.

Astrolux EC01X Zseblámpa - ez még a holdról is látszik! 1

Az EC01X modell négy praktikus üzemmódot, valamint egy fokozatmentes fényerő-szabályozást kínál, amik lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy pontosan az adott helyzethez igazítsa a fényerőt. A mellékelt 32000 mAh kapacitású 46950-es akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, a holdfény mód akár 26 napig is képes világítani, így hosszú távú kalandokhoz is tökéletes társ.

Astrolux EC01X Zseblámpa - ez még a holdról is látszik! 2

A zseblámpa Type-C USB csatlakozóján keresztül gyorsan tölthető, és képes arra is, hogy szükség esetén power bankként funkcionáljon. Az IPX6 vízállósági besorolás biztosítja, hogy nedves körülmények között is megbízhatóan működjön. Az intelligens hőmérséklet-szabályozás révén a zseblámpa hosszú ideig képes megőrizni optimális működési hőmérsékletét, még intenzív használat során is.

Astrolux EC01X Zseblámpa - ez még a holdról is látszik! 3

A csomag tartalmazza magát az EC01X zseblámpát, két O-gyűrűt, egy 46950-es akkumulátort, egy állványra szerelhető csavart, egy vállpántot, két vállpánt acélgyűrűt, valamint egy használati útmutatót. Ez a zseblámpa ideális választás lehet túrázóknak, kempingezőknek, vagy bárkinek, aki megbízható és rendkívül erős fényforrást keres kültéri tevékenységekhez vagy vészhelyzetekhez.

A lámpa ára kuponnal sem alacsony, de egy csúcsminőségű eszköz esetén ez talán nem is meglepő. Ha szükséged van ekkora fényerőre ilyen kicsi lámpában, akkor a BGEC01X kuponkóddal 50 ezer forintért tudod kínai raktárból megrendelni.

 

Astrolux EC01X Zseblámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.