Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR infravörös hőkamera

VEVOR infravörös hőkamera

Ezzel kiderítheted hol megy el a meleg.

VEVOR infravörös hőkamera

A VEVOR infravörös hőkamera egy kiváló eszköz, amely lehetővé teszi a láthatatlan infravörös hullámok vizualizálását otthoni ellenőrzések, HVAC hibaelhárítás, tűzoltás és elektromos vagy mechanikai rendszerek szakmai detektálása során. A készülék segítségével könnyedén azonosíthatók a levegőszivárgások és a hiányzó szigetelések, megkönnyítve ezzel a problémák forrásának megtalálását.Az infravörös kamera 240 x 180 IR felbontással és <0,04 °C hőérzékenységgel rendelkezik, amely magas definíciójú képet biztosít teljes képernyős hőmérsékletmérésre (-20 °C-tól 350 °C-ig). Az automatikus hőkövetési technológiának köszönhetően intuitívan látható a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet. A 20 Hz-es frissítési gyakorisággal könnyedén észlelhetők állatok vagy emberek a sötétben vagy sűrű lombkoronán keresztül.

VEVOR infravörös hőkamera 1

Négy színpalettából választhat, hogy megtalálja a munkájához ideálisat – szivárvány, vas, fekete meleg és fehér meleg. Az infravörös hőkamera lehetővé teszi az emisszivitás beállítását és a színpaletták kiválasztását a különböző igényekhez, hogy pontos és könnyen érthető képeket készítsen. A 2,8 hüvelykes széles látószögű képernyőn megjelenítve semmit sem fog kihagyni. Az iparágvezető akkumulátor és tárolás révén a mellékelt 16 GB-os SD kártya tárolja az összes készített fotót (akár 90 000-ig). A beépített Li-Ion újratölthető akkumulátor akár 9 órás folyamatos működést is támogat. A képeket számítógépre átviheti az USB kábelen keresztül, miközben tölti a hőkamera akkumulátorát. Optimális tempóban dolgozhat olyan felszereléssel, amely nem lassítja Önt.

VEVOR infravörös hőkamera 2

Robusztus, megbízható és kompakt kialakításának köszönhetően a hőkamera zsebben hordozható, így minden munkához magával viheti – IP54 besorolással rendelkezik a víz és por elleni védelem érdekében, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a 2 méteres leejtésnek. Az audio riasztás emlékezteti Önt, amikor a hőmérséklet a beállított tartományon kívülre kerül; a LED munkalámpa lehetővé teszi, hogy elérje a sötét és nehezen hozzáférhető területeket. Ha rendszeresen dolgozik durva környezetben, a SC240 a megbízhatóság olyan típusát képviseli, amelyre szüksége van.

A kamera megvásárlásakor a HOCHU kuponkódot kell használni, ezzel, EU raktárból szállítva az ár ~ 90 ezer forint lesz itt:

 

VEVOR infravörös hőkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.