Válassza az Oldal lehetőséget

Éjjel is színesben lát a Hiseeu új biztonsági kamerája

Éjjel is színesben lát a Hiseeu új biztonsági kamerája

A Hiseeu kamerák a legjobb megfizethető árú biztonsági megoldások közé tartoznak.

Éjjel is színesben lát a Hiseeu új biztonsági kamerája

A Hiseeu 4MP+4MP kétkamerás PTZ POE IP kamera egy modern és sokoldalú biztonsági megoldás, amely kiváló minőségű képet biztosít a felhasználók számára. A kamera két 4 megapixeles lencsével rendelkezik, amelyek támogatják a 8-szoros elektronikus zoomot, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy részletesebben láthassa az érdeklődésre számot tartó területeket.

Éjjel is színesben lát a Hiseeu új biztonsági kamerája 1

A kamera kompakt, 2 hüvelykes méretű, strapabíró műanyagból készült, és IP65 védelmi besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a por és a víz behatolásának. A PTZ (Pan-Tilt-Zoom) funkció révén a kamera 350°-ban forgatható és 90°-ban dönthető, valamint akár 10 előre beállított pozíciót (járőr funkció) is képes tárolni, így a felhasználók testre szabhatják a megfigyelést. Az ONVIF funkció lehetővé teszi, hogy a kamerát a meglévő biztonsági rendszerbe integráld.

Éjjel is színesben lát a Hiseeu új biztonsági kamerája 2

A kamera képes nappali, infravörös éjszakai és teljes színes éjszakai látásra is, így a felhasználók bármilyen fényviszony mellett éles és világos képet kaphatnak. A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú audio kommunikációt, így nem csak látod, de hallod is, mi történik a kamera látóterében. A Hiseeu kamera támogatja a felhő alapú tárolást és a helyi TF kártyás videótárolást is, biztosítva ezzel a felvételek biztonságát. A valós idejű riasztási funkciók, mint a hang- és fényjelzések, tovább növelik a biztonságot. A H.265+ videóformátum pedig optimalizált tárolást és átvitelt biztosít.

A csomag tartalmazza magát a PoE kamerát, egy vízálló csatlakozót, csavarokat és egy felhasználói kézikönyvet, így a felhasználók azonnal telepíthetik és használhatják a rendszert. Ez a kamera ideális választás lehet otthonok, irodák vagy más létesítmények biztonságának növelésére.

Az új kamera ára 20 500 forint itt:

 

Hiseeu 4MP+4MP kétkamerás PTZ POE IP kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.