Válassza az Oldal lehetőséget

Black Friday – A Welock is akciózza okos zárait

A Welock termékei közül már több is járt nálam teszten, most ezek is is olcsóbbak lettek.

Black Friday – A Welock is akciózza okos zárait

A Weloock hagyományosan okos zárakat gyárt. Kedvelt termékei között találunk ujjlenyomatos és számzáras megoldásokat is, illetve minden zárjukra igaz, hogy okostelefonos applikációval vagy RFID kártyával is nyithatók. A zárak naplózó funkcióval is rendelkeznek, így nyomon követhető, hogy melyik felhasználó nyitotta ki éppen, ahogy az is, hogy melyikk RFID kártyát használták a nyitáshoz.

Jó kis strapabíró zárak ezek, amik otthoni, de akár ipari felhasználásra is megfelelő minőségűek. Nagyon jól működhetnek a naplózó funkció, a kártyás nyitás és az akár több száz egyedi felhasználó beállítása miatt. Ha ez nem lenne elég, akkor a Welock készített egy Wi-Fi gateway-t is, amin keresztül a zárat elérhetjük távolról is, így a telefonunkon is figyelemmel kísérhetjük, hogy a zárat mikor nyitják ki és persze azt is, hogy kinek az azonosítójával nyitják ki.

A mostani Fekete péntek (Black Friday) akciók még 5 napig és 23 óráig tartanak (az ajánló írásának pillanatában), szóval van még esély rá, hogy elcsípj egyet a zárak közül. Fontos tudni, hogy a Welock minden termékét saját EU raktárából szállítja, így gyorsan eljut hozzád, plusz vámot és áfát nem kell fizetned! Boltjukban fizethetsz Paypalon, GPayen keresztül, de használhatsz bankkártyát is.

A kedvezmények nem kispályások, de ezt már megszokhattuk a Welocknál, nem szoktak vacakolni, ha Fekete Péntekre készülnek. A SECBN51 ujjlenyomatos és a Touch41 számzáras termékeikre 30 százalékos kedvezményt adnak, ehhez a BF30 kuponlódot kell használnod. A PCB41 és PCB45 típusú zárakra a 40 euró kedvezményt adnak a BF40 kóddal. Ha szükséged van a távoli elérésre, vagyis a zár mellé Wi-Fi gatewayt is vennél, akkor a Touch41-es zárat a WiFi box-szal, és a PCB41 zárat a WiFi box-szal együtt 50 euró kedvezménnyel kapod a BF50 kuponkóddal. A termékeket megtalálod a nevükre kattintva!

Ha kíváncsi vagy a nálam járt zárak tesztjére, akkor ezeket itt találod:

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Kuponok

for Meta Quest VR Helmet Charging Dock with LED Ligth Bar Headset Handles Grip Storage Rack VR Accessories for Quest 3

BG716bdb

[EU Direct] Gokwh 12.8V 100AH LiFePO Lithium Battery 1280Wh Energy Storage Box Battery Series LCD Capacity Display Built-in BMS

BG171d07

Womier 21 key K21 Pad Mechanical Keyboard 20% Numpad PCB CASE Hot Swappable Switch Support Lighting Effects With RGB Switch Led

BGa6633c