Válassza az Oldal lehetőséget

BALDR – Olcsó Wifi-s Időjárás-állomás akár 3 külső szenzorral

BALDR – Olcsó Wifi-s Időjárás-állomás akár 3 külső szenzorral

A BALDR az egyik legolcsóbb megoldás, ha távolról is megnéznéd milyen otthon az időjárás.

BALDR – Olcsó Wifi-s Időjárás-állomás akár 3 külső szenzorral

A BALDR Wifi Időjárás-állomás egy multifunkcionális eszköz, amely az időjárás előrejelzését és az idő megjelenítését kombinálja egy mutatós készülékben. A Wi-Fi kapcsolat révén az állomás folyamatosan frissíti az időjárási adatokat, összehasonlítva az online elérhető előrejelzéseket a szenzorok által gyűjtött információkkal, így pontosabb képet nyújtva a várható időjárásról.

BALDR - Olcsó Wifi-s Időjárás-állomás akár 3 külső szenzorral 1

A készülék 7,5 hüvelykes, nagy fényerejű FVA kijelzője messziről, akár 11 méterről is jól látható, legyen szó közvetlen napfényről vagy mesterséges világításról. A kijelző széles betekintési szöge és a háttérvilágítás hiánya biztosítja, hogy a megjelenített információk mindig élesek és könnyen olvashatók legyenek. Az állomás az HomGar alkalmazáson keresztül vezérelhető, így távolról is nyomon követhetjük otthonunk vagy kertünk hőmérsékletét. A rendszer akár kilenc különböző szenzorral is bővíthető (a kezdőcsomagban 1-3 szenzor van), beleértve a készülékkel kompatibilis levegő/hőmérséklet érzékelőket, talajnedvesség-mérőket és esőmérőt. Az állomás egy időben egy szenzor adatait jeleníti meg, de az alkalmazáson keresztül az összes szenzor adata elérhető.

BALDR - Olcsó Wifi-s Időjárás-állomás akár 3 külső szenzorral 2

Az időjárás-állomás könnyen kezelhető, az HomGar alkalmazás intuitív felülete révén a bonyolult beállítások és apró gombok nélkül. Az állomás automatikusan beállítja az időt és a dátumot, és a kijelző fényerejét is 10 szinten állítja a napi időszaknak megfelelően. A csomag tartalmaz egy Wifi időjárás-állomást, egy tápegységet, egy vagy három vezeték nélküli kültéri szenzort (választható), valamint egy felhasználói kézikönyvet, amely segít a beállításban és használatban. Az EU csatlakozóval ellátott eszköz ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék pontosan nyomon követni az időjárást és időben felkészülni a változásokra.

Az egyszenzoros csomag ára a 12 240-, míg a háromszenzoros pakkért 14 400 forintot kell fizetned, ha használod a BG19f6d5 kuponkódot

 

BALDR Wifi Időjárás-állomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.