Válassza az Oldal lehetőséget

BMAX I11 Plus – a tablet frissített verziója 2K kijelzővel

BMAX I11 Plus – a tablet frissített verziója 2K kijelzővel

A BMAX az utóbbi években rendesen felszívta magát tablet fronton, a BMAX I11 Plus is jó gép lett.

BMAX I11 Plus – a tablet frissített verziója 2K kijelzővel

A BMAX I11 Plus egy erős táblagép, amely az Android 13 operációs rendszer előnyeit és a UNISOC T606 nyolcmagos processzor teljesítményét ötvözi. A táblagép 10,4 hüvelykes, 2000 x 1200 felbontású IPS In-Cell kijelzője éles és élénk képeket biztosít, legyen szó filmnézésről vagy dokumentumok szerkesztéséről. A készülék 8 GB RAM-mal és további 8 GB virtuális memóriával rendelkezik, ami zökkenőmentes multitaskingot és gyors alkalmazásváltást tesz lehetővé. A 256 GB belső tárhely bőséges helyet biztosít alkalmazások, médiafájlok és dokumentumok tárolására.

BMAX I11 Plus - a tablet frissített verziója 2K kijelzővel 1

A táblagép támogatja a 4G LTE hálózatot, így gyors adatátvitelre képes, és SIM-kártya foglalattal is rendelkezik, amely a GSM és WCDMA frekvenciákon, valamint az FDD-TLE és TD-TLE sávokon működik. A készülék két kamerával van felszerelve: egy 5,0 MP-es előlapi és egy 13,0 MP-es hátlapi kamerával, amelyek lehetővé teszik a minőségi képek és videók készítését. A 7500mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt garantál, így nem kell gyakran tölteni. A Wi-Fi kapcsolat kétféle sávon, 2,4 GHz-en és 5 GHz-en is elérhető, ami rugalmasabb használatot és gyorsabb kapcsolatot biztosít. A beépített Bluetooth 5.0 technológia pedig stabil és gyors kapcsolatot tesz lehetővé kiegészítő eszközökkel. A GPS támogatásnak köszönhetően a táblagép pontos helymeghatározást nyújt, míg az OTG támogatás lehetővé teszi külső eszközök csatlakoztatását.

BMAX I11 Plus - a tablet frissített verziója 2K kijelzővel 2

A csomag tartalmazza a BMAX I11 Plus táblagépet, egy töltőt, valamint egy adaptert, amely a vásárló országától függően változhat. A táblagép ideális választás lehet azok számára, akik egy hatékony, de mégis hordozható eszközt keresnek mindennapi használatra, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról.

A gépet kínai raktárból szállítják, ára a BG79c1b6 kuponkóddal 48 970 forint itt:

 

BMAX I11 Plus tablet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.