Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-CML2 Pro – még tovább esett az ár

BlitzWolf BW-CML2 Pro – tovább esett az ár

A BlitzWolf BW-CML2 Pro 6500 forintért tényleg ajándék.

BlitzWolf BW-CML2 Pro – tovább esett az ár

A BlitzWolf BW-CML2 egy innovatív RGB monitorlámpa, amely kettős fényforrást kínál, és 300-tól 1000 luxig állítható fényerővel rendelkezik, így a felhasználók személyre szabhatják a megvilágítást munkavégzés, olvasás vagy játék közben. A lámpa háromféle színhőmérsékletet kínál – hűvös, átlagos és meleg – amelyek alkalmazkodnak a különböző tevékenységekhez és hangulatokhoz. A CML2 15 különböző RGB háttérvilágítási módot kínál, beleértve a színes effekteket, és az automatikus színátmenetet, amelyek lenyűgöző atmoszférát teremtenek és fokozzák az élményt a játék során.

BlitzWolf BW-CML2 Pro - még tovább esett az ár 1

Az aszimmetrikus előre irányuló projekciós tervezés és a vakítás elleni kialakítás biztosítja, hogy a fény csak az asztalt világítsa meg, nem pedig a képernyőt, így csökkenti a képernyőről visszaverődő fényt és maximalizálja a fókuszt és a kényelmet, legyen szó munkáról vagy pihenésről. A lámpa egyszerűen telepíthető, helytakarékos dizájnnal rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik a 15-25 mm vastagságú monitorokhoz. Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően könnyedén állíthatod a fényerőt és a színhőmérsékletet. USB tápellátású lámpaként bármilyen USB kimenetről működtethető, legyen az számítógép, telefontöltő vagy power bank.

BlitzWolf BW-CML2 Pro - még tovább esett az ár 2

A BlitzWolf BW-CML2 Pro egyszerűen telepíthető és helytakarékos, háromszög alakú, stabil formatervezésű konzoljával a 10-35 mm vastagságú monitorokhoz tökéletesen illeszkedik. Az USB-s tápellátású lámpa bármilyen USB-s eszközről, például számítógépről, telefon töltőről vagy hordozható töltőről működtethető.

Ma friss kupont kaptunk a lámpához, így a BGeeb244 kuponkóddal 6500 forintért kosárba tehetjük és megrendelhetjük innen:

 

BlitzWolf BW-CML2 Pro monitorlámpa

 

A lámpáról írt cikkemet itt olvashatod: ETTŐL LESZ IGAZÁN KOMFORTOS A MUNKAHELYED – BLITZWOLF CML2 PRO TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.