Válassza az Oldal lehetőséget

TOKIT 2100W Okos Hordozható Indukciós Főzőlap

TOKIT 2100W Hordozható Indukciós Főzőlap

A TOKIT 2100W indukciós főzőlap nyaralókba tűnik tökéletesnek, de persze otthon is használható.

TOKIT 2100W Hordozható Indukciós Főzőlap

A TOKIT 2100W egy kompakt, kör alakú hordozható indukciós főzőlap, amelyet különösen könnyű tisztítani és szállítani. Az indukciós főzési módszernek köszönhetően a készülék gyorsan és biztonságosan képes felmelegedni, így szinte bárhol képes ételeket főzni. A főzőlap akár 2100 watt teljesítményre is képes, ami lehetővé teszi az ételek gyors és hatékony elkészítését. A TOKIT okos főzőlap számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például az edényfelismerés, a túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolás, amelyek biztosítják a biztonságos használatot.

TOKIT 2100W Portable Induction Cooktop, Adjustable Heat Level, Auto Shutoff Protection, App Control

Az eszköz a Mijia alkalmazással is irányítható, amely 99 pontos hőfokszabályozást és receptajánlásokat kínál. A készülék fekete kristályüveg panellel rendelkezik, és 220-240 V névleges feszültségen működik. A termék súlya mindössze 2,0 kg, így könnyedén hordozható és tárolható. A csomag tartalmaz egy indukciós főzőlapot és egy felhasználói kézikönyvet, amely segítséget nyújt a készülék használatához és karbantartásához. A TOKIT 2100W ideális választás lehet azok számára, akik egy kompakt, hordozható és könnyen kezelhető főzőeszközt keresnek otthonukba vagy utazásaik során.

A gép ára szerintem nem rossz, a NNNCOOKP kuponkóddal EU raktárból kereken 30 ezer forintért rendelhetjük meg.

 

TOKIT 2100W Okos Hordozható Indukciós Főzőlap

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.