Válassza az Oldal lehetőséget

GELEIPU DL28 AIR FRYER az eddigi legalacsonyabb áron!

GELEIPU DL28 AIR FRYER az eddigi legalacsonyabb áron!

A GELEIPU DL28 egy nagyon frankó kétfiókos sütő.

GELEIPU DL28 AIR FRYER az eddigi legalacsonyabb áron!

A GELEIPU DL28 8QT légsütő 1700 wattos teljesítményével és 8 az 1-ben funkciójával egy igazi konyhai csodagép. Két különálló kosarával és független hőmérséklet-szabályozó rendszerével lehetővé teszi, hogy két különböző ételt egyszerre készíts el, ezzel jelentős időt spórolva. Az eszköz 8 előre beállított főzési programmal rendelkezik, beleértve a sült krumplit, steaket, halat, garnélarákot, pizzát, csirkecombot, tortát és aszalást. Az egészséges főzés jegyében a rapid légtechnológia segítségével minimális olajfelhasználással készítheted el kedvenc ételeidet, csökkentve ezzel az olaj- és zsírbevitel akár 80%-át. A tapadásmentes kosarak könnyen tisztíthatók, és minden tartozék mosogatógépben mosható.

  • Két különálló kosár
  • 8 az 1-ben funkció
  • Egészséges főzés minimális olajjal
  • Könnyű tisztítás, mosogatógépben mosható tartozékok

A termék ára 52 000 forint helyett most csak 38 000 forint a BGRJU7GEDL28 kuponkóddal a Banggood áruházban vásárolható meg.

Vásárlás itt:

 

GELEIPU DL28 8QT AIR FRYER

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.