Válassza az Oldal lehetőséget

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással

Ez a FunWater felfújható SUP akkor is elvisz, ha nagyobb darab vagy!

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással

A vízi sportok szerelmeseinek egy kiváló lehetőség a FunWater 335 cm hosszú, felfújható SUP, amely jelenleg rendkívül kedvező áron érhető el a Banggood áruházban, mindössze 57 337 forintért, ha a BGSUP30SR kuponkódot használod. Ez a felfújható SUP minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, hogy azonnal vízre szállhass és élvezhesd a természet nyugalmát vagy a sport izgalmait.

A felfújható SUP méretei 335 cm hosszú, 83 cm széles és 15 cm vastag, amely stabilitást és kényelmet biztosít minden felhasználónak. Az eszköz PVC anyagból készült, amely tartós és ellenáll a víz okozta károsodásoknak. A maximális teherbírása 165 kg, ami lehetővé teszi, hogy különböző testsúlyú emberek is biztonságosan használhassák. Az eszköz levegőnyomása 12-15 psi között változik, ami elegendő ahhoz, hogy a SUP megfelelő merevséget biztosítson a használat során.

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással 1

Az eszközt a stabilitás jellemzi, amely különösen fontos a kezdők és a haladók számára egyaránt. Az alacsony súlyának köszönhetően (mindössze 12,5 kg) könnyen szállítható és kezelhető. A SUP csomag minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, így a felfújható paddle boardot, egy állítható alumínium evezőt, egy magasnyomású pumpát, egy hátizsákot, egy biztonsági pórázt és egy uszonyt. Mindezek a kiegészítők biztosítják, hogy bárhol és bármikor készen állj a vízi kalandokra.

A felfújható SUP sokoldalúsága miatt különböző tevékenységekre is használható, mint például evezés, jóga, túrázás, horgászat vagy szörfözés. Az eszköz frissített D-gyűrűkkel és biztonsági vezetékkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítsd a táskádat vagy hátizsákodat a boardra, így minden szükséges felszerelésed mindig veled lehet.

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással 2

A FunWater felfújható SUP további előnye, hogy könnyen kezelhető és gyorsan felállítható. Az alumínium evező könnyű, mégis tartós, és az állítható kialakításának köszönhetően minden felhasználó a saját igényei szerint állíthatja be. A magasnyomású pumpa segítségével gyorsan és egyszerűen felfújhatod a SUP-ot, így kevesebb időt tölthetsz az előkészületekkel és több időt a vízen.

Brutálisan olcsó felfújható SUP 150 Kg feletti teherbírással 3

A FunWater felfújható SUP kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a vízi sportok világát. Legyen szó evezésről, jógaóráról a vízen, vagy egy pihentető nap horgászatáról, ez az eszköz minden igényt kielégít. A könnyű kezelhetőség, a tartósság és a sokoldalúság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a FunWater felfújható SUP a legjobb választás legyen minden vízi kalandhoz.

Főbb képességek:

  • Méret: 335 cm hosszú, 83 cm széles, 15 cm vastag
  • Anyaga: PVC
  • Maximális teherbírás: 165 kg
  • Levegőnyomás: 12-15 psi
  • Súly: 12,5 kg
  • Kiegészítők: állítható alumínium evező, magasnyomású pumpa, hátizsák, biztonsági póráz, uszony
  • Sokoldalú felhasználhatóság: evezés, jóga, túrázás, horgászat, szörfözés
  • Stabil és könnyen kezelhető
  • Rendkívül kedvező ár: 57 337 Ft (BGSUP30SR kuponkóddal)

Vásárlás cseh raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

FunWater felfújható SUP nagy teherbírással

 

hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.