Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal – eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal – eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón
A Blitzwolf gamer asztala a cseh raktárból érkezik majd, a bevezető áron érdemes lecsapni rá.

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal - eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón

A szokásos előrendelési akcióba botlottam, ám most nem szék, hanem egy asztal van soron. De nem is akármilyen asztal, a Blitzwolf új csodája marha jól néz ki.

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal - eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón 1

A szélassége 1,09 méter, a mélysége 60 centi, a magassága pedig 76 centiméter. Az egész cucc 19 kilót nyom, a szerkezet pedig akár 200 kilós terhelést is elvisel.

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal - eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón 2

A vázszerkezet fémből készült, az asztallapra pedig azt írják, hogy 18 milliméteres P2 MDF lap, ami vízálló. Persze látok olyat is, hogy szénszálas anyag plusz fóliabevonat, ami valószínűleg az MDF lap bevonata lesz, a képek alapján karbon mintás az asztal, de ha a leírásnak hihetünk, akkor ez egy szénszálas fólia.  Ha így van, az ellenállóság szempontjából ez elég jó dolog!

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal - eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón 3

Tartozéknak kapunk hozzá egy fajhallgatótartót és egy pohártartót, a kábelek elvezetéséhez pedig jobb és baloldalon hátul 1-1 fedett kábelnyílást.

BlitzWolf BW-GD1 gamer asztal - eszetlenül jól néz ki, nevetségesen olcsón 4

Még az is lehet, hogy rendelek belőle egyet.

Ha nektek tetszik, akkor a bevezető akcióban, most 23 800 forintért tehetitek kosárba. A szállítás a cseh raktárból november 4-én indul.

Katt ide:

BlitzWolf BW-GD1 Gaming Desk 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.