Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-VT3 Mini – DLP projektor a zsebedben

BlitzWolf BW-VT3 Mini – DLP projektor a zsebedben

A BlitzWolf BW-VT3 Mini-hez a szokásosnál nagyobb zseb kell, de így sem egy óriás.

BlitzWolf BW-VT3 Mini – DLP projektor a zsebedben

A BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor egy kompakt és sokoldalú eszköz, amely ideális megoldás lehet otthoni moziélményekhez, üzleti prezentációkhoz vagy akár kültéri vetítésekhez. A projektor a Texas Instruments Ti DLP technológiáját használja, amely kiváló képminőséget és éles részleteket biztosít. A fizikai felbontása 1080p, ami a 1920 x 1080 pixeles felbontást jelenti, így részletgazdag és tiszta képet biztosít minden felhasználási területen.

BlitzWolf BW-VT3 Mini - DLP projektor a zsebedben 1

A BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor egyik legfontosabb tulajdonsága a beépített 8000 mAh kapacitású akkumulátor, amely több mint két óra üzemidőt biztosít, így nem szükséges folyamatosan csatlakoztatni az áramforráshoz. A töltés USB Type-C porton keresztül történik, ami kényelmes és gyors töltést tesz lehetővé. Az eszköz emellett 250 ANSI lumen fényerővel rendelkezik, amely elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy sötét környezetben is élvezhető vetítést nyújtson.

BlitzWolf BW-VT3 Mini - DLP projektor a zsebedben 2

A projektor további kiemelkedő tulajdonsága a TOF lézeres fókuszálási technológia, amely automatikus és pontos fókuszálást biztosít. Ez a technológia azonnal alkalmazkodik a vetítési távolsághoz, így mindig éles és tiszta képet kapunk. Az automatikus trapézkorrekció ±30°-os tartományban működik, így a vetített kép mindig megfelelő arányú és torzításmentes lesz, akár különböző szögekből is vetítünk.

BlitzWolf BW-VT3 Mini - DLP projektor a zsebedben 3

A BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor a 3D funkcióval is büszkélkedhet, amely támogatja a DLP-LINK shutter 3D szemüvegeket. Ez lehetővé teszi, hogy lenyűgöző 3D élményben legyen részed anélkül, hogy különleges vetítővásznat vagy más kiegészítőket kellene használnod. A projektor 5 wattos beépített hangszórói pedig szuper basszus hangzást biztosítanak, így nincs szükség külső hangszórókra, bár azok is könnyedén csatlakoztathatók a 3,5 mm-es fejhallgató kimeneten keresztül.

BlitzWolf BW-VT3 Mini - DLP projektor a zsebedben 4

Az eszköz további előnyei közé tartozik a beépített AOSP Android 9.0 operációs rendszer, amely lehetőséget biztosít a különféle alkalmazások telepítésére és futtatására közvetlenül a projektorról. A 2 GB DDR3 RAM és a 32 GB eMMC ROM elegendő helyet és teljesítményt biztosít a zökkenőmentes működéshez. A dupla sávos WiFi (2.4G+5G) és a Bluetooth 5.0 támogatásával könnyedén csatlakoztathatod az eszközeidet, legyen szó okostelefonról, tabletről vagy laptopról.

BlitzWolf BW-VT3 Mini - DLP projektor a zsebedben 5

A BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor jelenleg 91 425 forintért érhető el a Banggood áruházban a BGKACDX kuponkóddal, kínai raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül kedvező, tekintve a projektor sokoldalúságát és a benne rejlő technológiát. Az eszköz tökéletes választás lehet azoknak, akik mobilis vetítési megoldást keresnek, legyen szó családi filmezésről, baráti összejövetelekről vagy üzleti prezentációkról.

Főbb jellemzők:

 • Texas Instruments Ti DLP technológia
 • 1080p fizikai felbontás (1920 x 1080 pixel)
 • Beépített 8000 mAh akkumulátor
 • USB Type-C töltés
 • 250 ANSI lumen fényerő
 • TOF lézeres fókuszálás
 • Automatikus trapézkorrekció ±30°
 • Támogatott 3D funkció DLP-LINK shutter 3D szemüvegekkel
 • 5 wattos beépített hangszórók
 • AOSP Android 9.0 operációs rendszer
 • 2 GB RAM és 32 GB ROM
 • Dupla sávos WiFi (2.4G+5G) és Bluetooth 5.0 támogatás
 • Kedvező ár a BGKACDX kuponkóddal: 91 425 Ft

A BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor számos hasznos funkcióval és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így ideális választás lehet mind a házimozi-rajongók, mind a professzionális felhasználók számára. Az eszköz kompakt mérete és könnyű hordozhatósága lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd, és bármikor élvezhesd a nagy képernyős vetítés élményét.

Vásárlás itt:

 

BlitzWolf BW-VT3 Mini projektor

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.