Válassza az Oldal lehetőséget

TourBox NEO – grafikusoknak, videót vágóknak

TourBox NEO – grafikusoknak, videót vágóknak

A TourBox NEO megkönnyíti a munkát, profiknak lehet igazán jó.

TourBox NEO – grafikusoknak, videót vágóknak

A kreatív munkafolyamatok hatékonyságának növelése érdekében a TourBox NEO egy különleges vezérlőeszköz, amelyet kifejezetten fényképszerkesztéshez, videószerkesztéshez és színkorrekcióhoz terveztek. A kompakt méretű (116 x 101 x 44 mm) és könnyű (370 g) eszköz ergonomikus kialakításával, valamint sokoldalú funkcióival könnyedén beilleszthető bármilyen munkafolyamatba. A PC+ABS anyagból készült készülék tartós és strapabíró, így hosszú távú használatra is alkalmas.

TourBox NEO - grafikusoknak, videót vágóknak 1

A TourBox NEO rendkívül széles körű kompatibilitást kínál, támogatja a legismertebb kreatív szoftvereket, mint például a Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Final Cut Pro, DaVinci Resolve, és még sok más. Az eszköz különösen hasznos lehet grafikustáblák és digitális tollak kiegészítéseként, mivel egyetlen gombbal könnyedén kezelhetők a különböző ecsetparaméterek, mint például a méret, áramlás, átlátszóság és keménység.

A fényképek utómunkálatai soha nem voltak ilyen egyszerűek és hatékonyak, mint a TourBox NEO használatával. Az egyedi gombkiosztás és a frissített képernyő-interakciós menü lehetővé teszi, hogy egy kézzel végezd el a feladatokat, mint például a képválogatás, színkorrekció és helyi beállítások. A forgatógombokkal precíz színbeállításokat végezhetsz, míg a tárcsa segítségével egyszerűen választhatod ki a képeket.

TourBox NEO - grafikusoknak, videót vágóknak 2

Videószerkesztés és színkorrekció terén a TourBox NEO kiváló eszköz, amely a szakemberek szokásai alapján tervezett forgatógombokkal és görgőkkel rendelkezik. Teljes kontrollt biztosít az idővonal felett, gyors, intuitív és precíz működéssel. A TourBox Console 5 OS exkluzív színkorrekciós panelje egyértelműen megjeleníti a leggyakrabban használt paramétereket, így a színbeállítások egyszerűbbek és felhasználóbarátabbak.

TourBox NEO - grafikusoknak, videót vágóknak 3

A TourBox NEO legerősebb funkciója a testreszabhatóság. A felhasználók szabadon konfigurálhatják a gombokat, forgatógombokat és kombinált billentyűket saját szokásaik, használati scenárióik és különböző szoftverek alapján. Az egyedi, testreszabható képernyőmenük és a hatékony makró funkciók egyszerűsítik a komplex műveleteket, így a kreatív folyamatok sokkal gyorsabbá és gördülékenyebbé válnak.

TourBox NEO - grafikusoknak, videót vágóknak 4

Az eszköz kiváló áron érhető el a BGd2d1ca kuponkóddal, amely jelenleg 54 021 forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, cseh raktárból szállítva. Ez a kedvező ár különösen vonzóvá teszi a TourBox NEO-t mind a kezdő, mind a profi felhasználók számára, akik szeretnék növelni hatékonyságukat a kreatív munkafolyamatok során.

Főbb jellemzők:

  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • Széles körű kompatibilitás kreatív szoftverekkel
  • Ergonomikus vezérlők a könnyű használatért
  • Testreszabható gombok és makrók
  • Kiváló ár a BGd2d1ca kuponkóddal: 54 021 Ft
  • Színkorrekciós és videószerkesztési lehetőségek
  • Ergonomikus kialakítás és strapabíró anyaghasználat

A TourBox NEO minden kreatív szakember számára hasznos eszköz lehet, amely jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a fényképszerkesztést, videószerkesztést és egyéb kreatív munkafolyamatokat.

Vásárlás itt:

 

TourBox NEO vezérlőeszköz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.