Válassza az Oldal lehetőséget

Telefont kap ajándékba, aki Sony TV-t vesz! (volt)

Megérkeztek Magyarországra a BRAVIA W sorozatú televíziók. A debütáló széria a legmodernebb technológia, a széleskörű tartalomszolgáltatás, az élethű képminőség és a lenyűgöző hangminőség egyedülálló kombinációja.

BRAVIA NFC

 

A BRAVIA W sorozatú televíziók már elérhetőek a boltokban. A Sony a felhasználói élmény növelése érdekében ezen a nyáron egy különleges akció keretében Xperia okostelefont ad bizonyos szériájú BRAVIA tévék megvásárlása esetén.

Xperia Z_Group_Black

55″/139 cm vagy 47″/119 cm képátmérőjű W8-as modellek mellé a regisztráló vásárló jogosult egy Xperia L™ okostelefonra, az 55″/139 cm vagy 46″/116 cm képátmérőjű W9-es modellekhez pedig egy Xperia Z™ okostelefont ad ajándékba a Sony a vásárlónak. Az ajánlat 2013. május 29-től július 14-ig érvényes.

BRAVIA TRIlLUMINOS

Telefont kap ajándékba, aki Sony TV-t vesz! (volt) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2