Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében

A Cafago által küldött listában most csak Xiaomi cuccok szerepeltek.

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében

1. Xiaomi WiFi Amplifier Pro 300Mbps Repeater

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 1

A Xiaomi WiFi Amplifier Pro egy hasznos eszköz azok számára, akik otthonuk minden sarkában stabil és gyors internetkapcsolatot szeretnének. Ennek a kis fekete, ABS anyagból készült eszköznek köszönhetően, ami 11x8x4 cm méretű és mindössze 83 gramm, a WiFi jel erősítése egyszerűen megoldható. A 2×2 dBi antennával rendelkező eszköz akár 300 Mbps adatátviteli sebességet is képes biztosítani, így akár játékhoz vagy filmnézéshez is ideális lehet. Egyszerűen, mindössze három lépésben csatlakoztatható: csak csatlakoztatni kell a routertől nem messze, letölteni a Mi Home alkalmazást és az utasítások szerint párosítani.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~5770 forint itt:

 

Xiaomi WiFi Amplifier Pro 300Mbps Repeater

 


 

2. Xiaomi Mijia S500 elektromos borotva

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 2

A Xiaomi Mijia Electric Shaver S500 egy modern, fekete borotva, amely IPX7 vízállósággal rendelkezik, így nedves és száraz borotválkozásra is alkalmas. Három lebegő fejjel és 360°-os rendszerrel készült, ami alkalmazkodik az arc vonalaihoz. A Mabuchi Motor 260 motor gyors és erőteljes működést biztosít. Az LED digitális kijelzőn négy különböző funkció látható, a borotva pedig Type-C csatlakozón keresztül 1,5 óra alatt tölthető fel, és akár 60 percig használható. Méretei 155.1×61.6×63.3 mm, tömege 345 gramm.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~12 300 forint itt:

 

Xiaomi Mijia S500 elektromos borotva

 


 

3. Aqara Smart füstérzékelő

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 3

Az Aqara Smart Smoke Detector egy intelligens füstérzékelő, ami Zigbee technológiával kommunikál. A készülék mérete 104.6×42 cm, és egy CR17450 típusú, 10 éves élettartamú, 2400 mAh kapacitású elemmel működik. 80 dB-es riasztási hangerővel és -10℃-től 55℃-ig terjedő működési hőmérsékleti tartománnyal rendelkezik. A rendszeres öntesztelés és a korai tűzjelzés biztonságot nyújt, az egyszerű beállítás pedig felhasználóbarát.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~11 900 forint itt:

 

Aqara Smart füstérzékelő

 


 

4. Xiaomi Mi Smart Scale 2 mérleg

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 4

A Xiaomi Mi Smart Scale 2 egy intelligens mérleg, amely ideális testsúlyfunkcióval rendelkezik, a BMI és életkor alapján számolva. A Mi Fit alkalmazással összekapcsolva nyomon követheti a testi változásokat. A mérleg precíz, 100g-os pontossággal működik 100g-150kg közötti tartományban. A készülék BT 5.0 technológiát használ, és rejtett LED kijelzővel rendelkezik. Méretei 28x28x2.2 cm, súlya körülbelül 1.2 kg.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~13 000 forint itt:

 

Xiaomi Mi Smart Scale 2 mérleg

 


 

5. Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 5

A Xiaomi Mi Band 7 Standard Edition egy modern okoskarkötő, 1.62 hüvelykes AMOLED kijelzővel, amely 25%-kal nagyobb kijelzőfelületet biztosít. A készülék számos egészségügyi funkcióval rendelkezik, mint például a légzéstréning, a 24 órás szívritmus-monitorozás és a stresszfigyelés. A felhasználói felület teljesen megújult, intuitív adatmegjelenítéssel. A készülék 120 különböző sportmóddal rendelkezik, így szinte minden sporttevékenységhez ideális. A támogatott nyelvek az angol és a kínai. A karkötő anyaga TPU antibakteriális szíj, ami kényelmes viseletet biztosít.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~14 100 forint itt:

 

Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő (kínai verzió)

 


 

6. Redmi TV Soundbar

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 6

A Redmi TV Speaker egy elegáns, fekete matt felületű hangprojektor, amely két teljes frekvenciájú hangszórót tartalmaz. A hangprojektor vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatot is támogat, beleértve a BT 5.0 technológiát, valamint S/PDIF és AUX csatlakozókat. A hangprojektor méretei 780x64x63 mm, súlya 1.5 kg. A készülék falra szerelhető vagy asztalon elhelyezhető, és egyszerűen csatlakoztatható.

A termék német raktárból érkezik, ára ~18 800 forint itt:

 

Redmi TV Soundbar

 


 

7. Aqara plafonlámpa L1-350

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 7

Az Aqara Ceiling Light L1-350 egy intelligens mennyezeti lámpa, amely adaptív világítási technológiával rendelkezik. A lámpa a napfelkelte és napnyugta időpontjához igazítja a színhőmérsékletet. A Zigbee fényerőszabályozási algoritmussal finom és fokozatmentes fényerőszabályozást biztosít. A lámpa távirányítóval, alkalmazással vagy hangvezérléssel irányítható, és többféle intelligens funkcióval rendelkezik, mint például a színhőmérséklet és a fényerő állítása. A lámpa kerek alakú, PVC (polivinil-klorid) árnyékolóval és LED fényforrással készült.

A termék német raktárból érkezik, ára ~18 800 forint itt:

 

Aqara plafonlámpa L1-350

 


 

8. Xiaomi Mijia Mi Robotporszívó 3C

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 8

A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C egy intelligens robotporszívó, amely 4000Pa szívóerővel és LDS lézernavigációval rendelkezik. A Mi Home alkalmazáson keresztül távolról irányítható, és intelligens elektromos vezérlésű víztartállyal van felszerelve a nedves tisztításhoz. A készülék méretei 417.5x531x132 mm, súlya 4000 g. A robotporszívó 2600mAh kapacitású akkumulátorral működik.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~108 000 forint itt:

 

Xiaomi Mijia Mi Robotporszívó 3C

 


 

9. Xiaomi Mijia hőmérséklet és páratartalom szenzor 2

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 9

A Xiaomi Mijia Thermometer Hygrometer 2 egy vezeték nélküli, okos elektromos hő- és páratartalom-mérő. A 1.5 hüvelykes LCD digitális kijelzőn világosan láthatók az adatok. A készülék BT 4.2 BLE kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a Mi Home alkalmazáshoz. A mérési tartomány 0-60 °C hőmérséklet és 0-99% RH páratartalom között van. A készülék méretei 6x6x3.5 cm, súlya körülbelül 100 g.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~3500 forint itt:

 

Xiaomi Mijia hőmérséklet és páratartalom szenzor 2

 


 

10. Xiaomi 55W vezetéknélküli töltő

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 10

A Xiaomi 55W Wireless Charger egy gyors, vezeték nélküli töltő, amely beépített légkondicionáló tervezéssel rendelkezik a túlmelegedés elkerülése érdekében. A töltő zajtalan hűtőrendszerrel és hat lépésből álló intelligens védelmi mechanizmussal van felszerelve. A töltő bemenete 5V-20V 3.25A Max, kimenete pedig 55W Max. A töltő méretei 10x10x13 cm, súlya 500 g. Fontos megjegyezni, hogy a csomag nem tartalmaz kábelt.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~9700 forint itt:

 

Xiaomi 55W vezetéknélküli töltő

 


 

11. Smartmi GR-H Grafén fűtőtest

Xiaomi akciók az okosotthonok jegyében 11

A Smartmi GR-H Graphene Electric Heater egy innovatív, grafén bevonatú elektromos fűtőtest. A grafén bevonatnak köszönhetően a hővezető képessége 5300W/mK, ami tízszerese a hagyományos réz és alumínium anyagoknak. A fűtőtest 7116 négyzetcentiméteres hőelosztó területtel rendelkezik, amely kétszerese a hasonló szintű fűtőtesteknek, így hatékonyabban osztja el a hőt. A készülék IPX4 vízállósággal rendelkezik, így a fürdőszobában is használható. A fűtőtest három fűtési szinttel és többszörös biztonsági védelemmel rendelkezik, beleértve a túlmelegedés és a billenés elleni védelmet. A méretei 780x216x526 mm, súlya 5.6 kg.

A termék kínai raktárból érkezik, ára ~33 500 forint itt:

 

Smartmi GR-H Grafén fűtőtest

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.