Válassza az Oldal lehetőséget

Amazfit GTR okosóra, szuper hosszú üzemidővel

Amazfit GTR okosóra, szuper hosszú üzemidővel

Csodás kijelző, GPS és hatalmas akkumulátor. Ez így jól hangzik, de a cikk végén lesz egy plusz meglepetésünk is!

Amazfit GTR okosóra, szuper hosszú üzemidővel


Az Amazfit okosórák a sportos életmódot kedvelőknek készülnek, de most olyan órát dobtak piacra, ami azoknak is tökéletes választás, akik nem futással töltik a szabadidejüket.

Amazfit GTR NFC function 

Az, hogy egy Xiaomi Amazfit óra jól néz ki nem újdonság, ahogy az sem, hogy nem hiányozhat a helymeghatározás vagy a vízállóság sem. Előbbihez a GTR esetén kapunk GPS és GLONASS támogatást is, utóbbi, vagyis a vízállóság pedig 5 atmoszféra nyomásig érvényes, szóval, ha nem merülsz túl mélyre, akkor akár búvárkodhatsz is vele. Ez is egy sportóra, így 12 különféle sport tevékenység közben mérheted a teljesítményedet és az elégetett kalóriákat. A vízállóság miatt ezek között a szokásos kül és beltéri futás, kocogás, gyaoglás éskerékpározás mellett megtaálható az úszás is. Természetesen tud lépést számolni, figyelmeztet a bejövő üzenetekre és hívásokra, monitorozza az alvásunkat, de nem maradt ki a 24 órás szívmonitor funkció sem.

AMAZFIT GTR  

Az Amazfit GTR tehát egy vérbeli sportóra, de most először gondoltak azokra is, akik simán, mint okosórát használnák. Emiatt a szokásosnál nagyobb akkumulátort építettek be, amivel elérhető a 24 napos akkumulátoros üzemidő is egy feltöltéssel, sőt, normál óra üzemmódban elérhető a két és fél hónap is, igaz, ilyenkor le kell mondanunk az okosóra funkciókról. Az elsőként megjelent változat a férfiak kedvence lehet a 47 milliméteres átmérőjével, de a hírek szerint végre a hölgyekre is gondol a gyártó, így később elérhető lesz egy kisebb, 42 milliméteres verzió is. Az Amazfit GTR csodás AMOLED kijelzőt kapott, felette Gorilla Glass üveget találunk, hogy valamennyire ellen tudjon állni a karcoknak is.

Amazfit GTR  two sizes 

Az óra tehát szép, kitűnő, minőségi darab, ráadásul az ára sem magas. Jeleleg 149,99 dollárért kapható, de most kivételesen azt javasoljuk, hogy NE VEDD MEG!!! Titkos forrásunk szerint ezen a héten szerdán, vagyis július 24-én az óra ára 139,99 dollárra fog csökkeni, szóval érdemes egy picit várni a vásárlással!

Ha megtetszett itt találod meg:

Xiaomi Amazfit GTR okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.