Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor – 22 ezer forint?????????

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor – 22 ezer forint?????????

Itt a Blitzwolf BW-VP12, a Blitzwolf projektor családjának legújabb és legolcsóbb tagja!

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor – 22 ezer forint?????????

A Blitzwolf mostanra szinte már minden kategóriát beterített a projektoraival, talán csak a legalsó, abszolút belépőszint, illetve a valódi prémium kategória hiányzik. Pontosabban hiányzott, mert a belépő szintre megérkezett a megfelelő megoldás.

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor - 22 ezer forint????????? 1

Ez a gép azoknak készült, akik:

  1. Nem háklisak a felbontásra
  2. Olcsón szeretnének egy bármilyen vetítőt
  3. Fontos a kis méret és a hordozhatóság
  4. diavetítő helyett vennék a gyerekszobába

Szóval, a Blitzwolf BW-VP12 egy ultra könnyű, alig 1 kilós, 210 x 160 x 70 milliméteres mini projektor. Annyira kicsi, hogy akár egy aktatáskába is betehetjük, de egy kisebb hátizsákban már tutira elvan, vihetjük, ahova szeretnénk.

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor - 22 ezer forint????????? 2

A gép natív felbontása 480p, vagyis egészen pontosan 800 x 480 pixel. A LED fényforrás 40 ezer óra élettartammal bír, a kontrasztarány 3000:1-hez, a fényáram pedig 5500 lumen. Mondjuk, ha ez utóbbi igaz befonom a szemöldököm, de ha csak 3000 lument kapunk vele már bőven elégedettek lehetünk.

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor - 22 ezer forint????????? 3

Van beépített hangszóró, a maximális vetíthető képméret 170 col. Hát, ez utóbbi is olyan adat, amire azt szokták mondani, hiszi a piszi, de ha igaz az 5500 lumen, akkor ennek is igaznak kell lennie. Trapézkorrekció csak vertikálisan van, 15-15 fok felfelé és lefelé.

A projektorból két verzió létezik, én tuti a drágábbat venném, ha szükségem lenne rá. Az olcsó a Basic verzió, ez kerül ~22 000 forintba, míg a Pro (Cast Screen) változat ára nagyjából 25 000 pénz. Utóbbinál van lehetőségünk arra, hogy a telefon, táblagép, stb. képét kivetíthessük. Szóval, ez a 3000 forint difi szerintem nem nagy áldozat ezért a nagyon hasznos képességért!

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor - 22 ezer forint????????? 4

A projektornak jelenleg zajlik, most indult a bevezető akciója, ezért az alacsony ár. A szállítás várható kezdete március 30. Ha szükségetek van egy olcsó vetítőre, akkor csapjatok le rá, mert ezért a pénzért ennél csak rosszabbat kaptok!

Vásárlás itt:

Blitzwolf BW-VP12 mini LED projektor

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.