Válassza az Oldal lehetőséget

Somoreal SM-OLT9 – szárnyakat adunk lámpáinknak

Somoreal SM-OLT9 – szárnyakat adunk lámpáinknak

Napelemmel működik, így még áramot sem kell neki vinni.

Somoreal SM-OLT9 – szárnyakat adunk lámpáinknak

Az SM-OLT93 fejjel rendelkező, vízálló napelemes reflektor egy olyan kültéri világítási megoldás, amely a modern technológiát és a praktikus tervezést ötvözi. A 3000K meleg fényt biztosító modell különösen alkalmas otthonok, kertek és más kültéri helyszínek hangulatos megvilágítására. A lámpatest PC és ABS anyagokból készült, amelyek biztosítják a termék tartósságát és időjárásállóságát. A beépített napelemes panel DC5,5 V/ 1,55 W teljesítményű, ami hatékonyan hasznosítja a napenergiát. A lámpa 128 darab SMD2835 LED-et tartalmaz, melyek összesen 400 lumen fényerőt biztosítanak, így elegendő fényt nyújtanak a környezet megvilágításához.

Somoreal SM-OLT9 - szárnyakat adunk lámpáinknak 1

A 3000K meleg fény kellemes, otthonos atmoszférát teremt, ami ideális esti pihenéshez vagy a kert romantikus megvilágításához. A reflektor három forgatható feje lehetővé teszi, hogy a fényt pontosan oda irányítsd, ahova szükséged van. Ez a rugalmasság különösen hasznos, ha több irányból szeretnéd megvilágítani a területet. A 120°-os passzív infravörös érzékelő (PIR szenzor) akár 8 méteres érzékelési távolságot és széles látószöget biztosít. A lámpa csak sötét környezetben aktiválódik, amikor mozgást érzékel, így energiatakarékos és biztonságos megoldást kínál.

Somoreal SM-OLT9 - szárnyakat adunk lámpáinknak 2

Az IP64 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a lámpa ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, így kültéri használatra tökéletesen alkalmas. A 0-tól 45 Celsius-fokig terjedő működési hőmérséklettartomány pedig biztosítja, hogy a különböző időjárási körülmények között is megbízhatóan működjön.

A lámpa cseh raktárból érkezik hozzánk, ára a BG2eb85a kuponkóddal 6864 forint itt:

 

Somoreal SM-OLT9 napelemes lámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.