Válassza az Oldal lehetőséget

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor

Bizony, a BlitzWolf BW-SHP6 Pro a wifis verzió, nem kell hozzá Gateway-t venned!

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro egy fejlett okos dugaszoló aljzat, amely 15A-es maximális terhelhetőséggel rendelkezik, lehetővé téve a nagyobb teljesítményű készülékek csatlakoztatását. Az eszköz különleges jellemzője a fogyasztásmérő funkció, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott készülékek energiafogyasztásának nyomon követését, így a felhasználók tudatosabban kezelhetik az energiafelhasználásukat. Emellett távolról, mobilalkalmazáson keresztül irányítható, és időzítő funkcióval is rendelkezik, lehetővé téve a készülékek automatikus be- és kikapcsolását meghatározott időpontokban.

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor 1

A BW-SHP6 Pro támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel való kompatibilitásának köszönhetően, így a felhasználók egyszerűen szóbeli utasításokkal kapcsolhatják be vagy ki a csatlakoztatott készülékeket. Ez a funkció különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnék automatizálni otthonukat, vagy akiknek korlátozott a mozgásuk.

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor 2

A dugaszoló aljzat az EU szabvány szerinti kialakítású, és 220-240V közötti feszültséggel működik. A maximális terhelhetősége 3450 W, ami széles körű alkalmazást tesz lehetővé a háztartásban. A működési hőmérséklet tartománya -20 és 45 Celsius fok között van, míg a relatív páratartalom 80% alatt kell, hogy legyen. A Wi-Fi csatlakozás 2.4GHz-es frekvencián történik, ami biztosítja a stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot.

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor 3

A BW-SHP6 Pro kompakt méretű, mindössze 44 x 44 x 70 mm-es méretekkel, és csak 59 grammot nyom. Ez lehetővé teszi, hogy diszkréten illeszkedjen a környezetbe anélkül, hogy nagy helyet foglalna. Az anyaghasználata magában foglalja a V0 tűzálló anyagot, ami biztonsági előnyt jelent. Az eszköz CE és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik, ami a minőségi és biztonsági előírások betartását igazolja.

4-es csomagban jó áron a BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor 4

A csomag tartalmaz négy BW-SHP6 Pro okos dugaszolót és négy felhasználói kézikönyvet. Fontos megjegyezni, hogy az újabb SHP6 Pro modellek már nem ESP chippel, hanem Z6-R RTL8720 2.4G chippel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a Tasmota firmware nem telepíthető rájuk, de továbbra is működnek az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerekkel.

A 4 darabos csomag megvásárlásához használjátok a BGRD11SHP6 kuponkódot, az ár ezzel 13 200 forint itt:

 

4 darab BlitzWolf BW-SHP6 Pro wifis okoskonnektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.