Válassza az Oldal lehetőséget

11.11-es akcióban csak 7400 forint a BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató

11.11-es akcióban csak 7400 forint a BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató

A BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató ennél olcsóbb már nem lesz!

11.11-es akcióban csak 7400 forint a BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató

A BlitzWolf BW-HP6 vezeték nélküli fejhallgató az aktív zajszűrés (ANC) funkciójával kiválóan kizárja a külső zajokat, lehetővé téve, hogy teljes mértékben a kedvenc zenéidre koncentrálj. A Bluetooth 5.2 technológiának köszönhetően stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, így a zenelejátszás megszakítás nélkül élvezhető. Az AAC HD audio dekódolás magasabb minőségű audio átvitelt és kiváló hangminőséget biztosít, minden hangrészletet tökéletesen visszaadva. A 40mm-es dinamikus meghajtók lenyűgöző basszust és kivételes hangtisztaságot nyújtanak.

11.11-es akcióban csak 7400 forint a BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató 1

A fejhallgató akkumulátora akár 70 órás zenehallgatást is lehetővé tesz, így hosszú ideig nem kell aggódnod az energiaellátás miatt. A játékmód egyetlen kattintással aktiválható, csökkentve a Bluetooth késleltetést és exkluzív játékhanghatásokat biztosítva. A csomag tartalmaz egy BlitzWolf BW-HP6 ANC Bluetooth fejhallgatót, egy Type-C töltőkábelt és egy felhasználói útmutatót.

11.11-es akcióban csak 7400 forint a BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató 2

A füles ára a 11.11-es akcióknak köszönhetően a béka feneke alá esett, gyanús, hogy ennél olcsóbban már nem fogod megkapni. A vásárláshoz használd a BGDBI099B kuponkódot, az ár ezzel 7400 forintra csökkenthető itt:

 

BlitzWolf BW-HP6 Vezeték Nélküli Fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.