Válassza az Oldal lehetőséget

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó

Az Ultenic TS1 érdekes gép lett, van benne lézer, de nem a tetején.

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó

Az Ultenic TS1 egy forradalmian új, 2 az 1-ben robotporszívó, amely nemcsak takarít, de felmos is, így a padlók tisztítása egyszerű és hatékony. A készülék DTOF technológiával felszerelt LiDAR előlapi szkenneléssel rendelkezik, amely másodpercenként 4500 távolságmérést végez, biztosítva a precíz navigációt és az akadályok elkerülését otthonunkban. A TS1 modell 3000 PA szívóerejével képes megbirkózni a makacsabb szennyeződésekkel is. A készülék oldalkefével és forgó MOP-okkal van felszerelve, amelyek együtt dolgozva biztosítják az optimális szemétgyűjtést. és a hatékony feltörlést. A különböző takarítási módok, mint például a helyi tisztítás és a szegélytisztítás, lehetővé teszik, hogy a TS1 takarítási folyamatát az Ön igényeihez igazítsa.

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó 1

A robot alacsony tervezése lehetővé teszi, hogy a két forgó törlőkendő, amely percenként 120-as fordulattal forog, szekrények, ágyak alatt is tisztítsa a padlót. Ultrahangos eszközével könnyedén felismeri a szőnyegeket, így fokozott szívóerővel távolítja el a mélyen megbúvó szennyeződéseket. A TS1 nagy porzsák kapacitásával (3 literes) csökkenti az ürítések gyakoriságát, ezzel időt és erőfeszítést takarít meg. Az intelligens alkalmazással távolról irányíthatjuk a TS1-et, lehetővé téve, hogy ütemezzük a takarítási munkameneteket és nyomon kövessük a takarítás haladását bárhol is legyenünk.

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó 2

A TS1 önürítős dokkolóval és 3 literes porzsákgyűjtővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy akár 8 hétig ne kelljen manuálisan üríteni a szemetet, a belső UV fény pedig eközben higiénikusan tartja a zsákot. Az “Ultenic” alkalmazással több emelet alaprajzát menthetjük, virtuális falakat állíthatunk be, kiválaszthatjuk a tisztítandó szobákat és ütemezhetjük a takarítási időpontokat. A TS1-et a Google és az Amazon hangasszisztensekhez is csatlakoztathatjuk az egyszerű és kényelmes hangvezérlés érdekében.

Hagyományos robotok árában az önürítős Ultenic TS1 porszívó 3

A termék méretei 42,2 x 40,7 x 35,7 cm, súlya pedig 7,5 kg. A 35 wattos teljesítményű készülék 65 dB zajszint mellett, egy töltéssel 2 órán át képes működni. A csomag tartalmazza magát az Ultenic TS1 porszívót, a töltő dokkolót, egy hálózati adaptert, egy extra kefekészletet, porzsákot és egy felhasználói kézikönyvet.

A végére a lényeg. A porszívót megrendelés esetén cseh raktárból szállítják, ára a tudásához képest mulatságosan alacsony, hiszen BG5b3e40 kuponkóddal alig 76 ezer forintért megvehetjük. Klikk az alábbi hivatkozásra:

 

Önürítős Ultenic TS1 robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.