Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal

Fekete Péntek – Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal

Az Ultenic D6s Robot Porszívó az olcsó kategóriából jön fejlett felmosási funkcióval.

Fekete Péntek – Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal

Az Ultenic D6s Robot Porszívó és Felmosó egy innovatív, sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas a modern otthonok tisztán tartására. Ez a robotporszívó a SonicTrue vibrációs felmosó technológiával van felszerelve, amely akár 3000-szer percenként vibrálva dörzsöli a padlót, így hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, legyen szó kávéfoltokról vagy sáros lábnyomokról.

Fekete Péntek - Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal 1

A D6s három funkciójának képessége lehetővé teszi, hogy egyszerre söpörjön, porszívózzon és felmosson, így kétszeresen tiszta felületet biztosít egyetlen áthaladással. A 3000 Pa erős szívóereje révén könnyedén felszívja a nagyobb por- és szemcsedarabokat mindenféle padlóról, így a szennyeződésnek nincs hova bújnia.

Fekete Péntek - Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal 2

Az automatikus szőnyegfelerősítési funkció érzékeli a szőnyeget, és ekkor a porszívó maximális szívóerőre vált a mélyebb szőnyegtisztítás érdekében. Ez a funkció búcsút int a rejtett pornak. Az Ultenic alkalmazáson keresztül bárhonnan indítható a tisztítás, beállíthatók a takarítási ütemtervek, választhatók a tisztítási módok, valós időben követhető a takarítás előrehaladása és még sok más. Az alkalmazás teljes körű ellenőrzést biztosít a felhasználó számára.

Fekete Péntek - Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal 3

Az Ultenic D6s kompatibilis az Alexa és a Google Assistant intelligens hangsegédekkel, így hangparancsokkal is indítható a tisztítás, ha rendelkezik okoshangszórókkal. A csomagban található távirányító is támogatja a leggyakrabban használt tisztítási funkciókat.

Fekete Péntek - Ultenic D6s Robot Porszívó vibrációs MOP-pal 4

A csomag tartalmaz egy töltőállomást, egy extra oldalkefét, egy határsávot, egy D6s robotporszívót, egy extra HEPA szűrőt és felmosóruhát. Az Ultenic D6s adatai között szerepel a HEPA szűrő, a lítium-ion akkumulátor, az alkalmazás és távirányító vezérlés, valamint a 13″L x 13″W x 2.9″H méret és a 3.2kg súly. A készülék ajánlott felületei a kemény padló, a fa padló, a szőnyeg és a szőnyeg.

A gép eredeti ára 49 085 forint, de most a Fekete Péntekre kapott BGBD017 kuponkóddal 46 981 forintért vehetjük meg cseh raktárból:

 

Ultenic D6s Robot Porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.