Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó

Fekete Péntek – Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó

A Proscenic WashVac F20 a megszokott felmosós állóporszívó koncepciót követi.

Fekete Péntek – Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó

A Proscenic WashVac F20 egy vezeték nélküli nedves és száraz porszívó, amely egyedülálló tisztítási képességekkel rendelkezik, ideális választás a modern otthonok számára. A készülék 15 kPa erős szívóerejével képes hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket, miközben nedves és száraz felületeket is tisztít. A WashVac F20 többféle felületen használható, beleértve a fapadlót, a csempét és a cementfelületeket is. A görgős kefe nem csak tisztít, hanem felmos is, miközben óvja a padlókat a karcolásoktól. A készülék 1 literes friss- és szennyvíztartályával, valamint a 45 perces üzemidőt biztosító nagy kapacitású akkumulátorával egyszerre az egész házat képes kitakarítani anélkül, hogy újra kéne tölteni.

Fekete Péntek - Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó 1

Az F20 LED kijelzője a készülék tetején található, amelyen keresztül a felhasználók könnyen nyomon követhetik a készülék aktuális működési állapotát, beleértve az akkumulátor szintjét, a tisztítási módokat, a hibajelzéseket és az emlékeztetőket. Az infravörös érzékelő intelligensen érzékeli a nedves és száraz szennyeződéseket, és a Smart módban automatikusan optimalizálja a szívóerőt és a vízmennyiséget.

Fekete Péntek - Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó 2

Az intelligens hangsegéd révén a készülék valós idejű munkaállapotáról, például a be-/kikapcsolásról, a tisztítási mód váltásáról, a töltésről, a hibák észleléséről, az öntisztítás indításáról/megállításáról hangjelzésekkel tájékoztatja a felhasználót. A levehető akkumulátor két töltési módot kínál: a teljes készüléket közvetlenül a töltőállomásra helyezheti, vagy eltávolíthatja az akkumulátort külön töltéshez.

Fekete Péntek - Proscenic WashVac F20 felmosni is jó lesz ez a porszívó 3

Az intelligens alkalmazásvezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukon keresztül közvetlenül hozzáférjenek a gép alapvető információihoz, például hibajelentésekhez, tisztítási adatokhoz és ranglistákhoz. A készülék speciális szívó módja gyorsan szárad, ami ideális a túl sok folyadékkal rendelkező padlók, például a fürdőszobák tisztítására. A Proscenic WashVac F20 műszaki adatai között szerepel a 150 W teljesítmény, a 22 V feszültség, a 73 dB zajszint, a HEPA szűrő, a 25,4 x 27,94 x 114,3 cm-es méretek, a 5 kg súly, az 1 literes friss- és szennyvíztartály kapacitása, valamint a kemény padlókra való ajánlás.

A gép eredeti ára 83 096 forint, de ma a Fekete Péntekre kiadott BGBD011 kuponkóddal 76 083 forintért megvehetjük itt:

 

Proscenic WashVac F20 vezeték nélküli nedves és száraz porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.