Válassza az Oldal lehetőséget

Liectroux YW509 ablakmosó robottal könnyebb a karácsonyi takarítás

Liectroux YW509 ablakmosó robottal könnyebb a karácsonyi takarítás

Tudom fura vagyok, de mosogatni szeretek. Az ablakpucolást viszont gyűlölöm.

Liectroux YW509 ablakmosó robottal könnyebb a karácsonyi takarítás

A Liectroux YW509 ablakmosó robot egy olyan eszköz, amely megkönnyíti az ablaktisztítást otthonodban. Ez a robotablaktisztító dupla vízpermetező funkcióval rendelkezik, amely három irányba – balra, jobbra és lefelé – képes permetezni, biztosítva ezzel a hatékony tisztítást keret nélküli és keretes üvegfelületeken egyaránt. A készülék intelligens útvonaltervezővel van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan navigáljon az ablakokon. Két víztartállyal rendelkezik, összesen 90 milliliter kapacitással.

Liectroux YW509 ablakmosó robottal könnyebb a karácsonyi takarítás 1

A Liectroux YW509 3000 Pascal szívóerővel büszkélkedhet, ami elég erős ahhoz, hogy stabilan tartja magát az üvegen, miközben a beépített giroszkóp és mechanikus érzékelők segítségével érzékeli a kereteket és az esetleges akadályokat. A robot három különböző tisztítási módot kínál – N, Z és N+Z – amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az ablakok méretéhez és formájához igazítsa a tisztítási folyamatot.

A biztonság érdekében a Liectroux YW509 rendelkezik egy UPS áramkimaradás-védelmi rendszerrel, amely megakadályozza, hogy a készülék leessen az ablakról áramszünet esetén. A robot egy professzionális minőségű biztonsági kötéllel és biztonsági csatokkal van felszerelve, valamint egy 6,2 méter hosszú tápkábellel és hosszabbítóval, így a tisztítás során nem kell aggódnod a kábel hossza miatt.

Liectroux YW509 ablakmosó robottal könnyebb a karácsonyi takarítás 2

A Liectroux YW509 könnyen kezelhető a mellékelt távirányítóval, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen irányítsa a robotot. A többrétegű, szabadalmaztatott tisztítópárna erős szennyeződés-eltávolító képességgel rendelkezik, és a kefe nélküli motor alacsony zajszintet biztosít, így a robot működése közben nem zavarja a háztartás nyugalmát.

A Liectroux YW509 méretei 21,5 x 21,5 x 10,4 centiméter, súlya pedig 3 kilogramm, így könnyen tárolható és mozgatható. A robot többféle felületen használható, beleértve a fürdőszobai tükröket, a csempézett falakat és a keretes vagy keret nélküli üvegfelületeket, így sokoldalú segítség a háztartásban.

A gépet most cseh raktárból szállítják, ára a BGDBI214 kuponkóddal 45 700 forint itt:

 

Liectroux YW509 ablakmosó robot

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.