Válassza az Oldal lehetőséget

Vactidy T7 – robotporszívó 40 ezer forint alatt?

Vactidy T7 – robotporszívó 40 ezer forint alatt?

A Vactidy T7 egész jó gép, és nem csak az árához képest.

Vactidy T7 – robotporszívó 40 ezer forint alatt?

A Vactidy T7 robotporszívó egy egész hatékony eszköz, amely megkönnyíti a takarítást és a padlók karbantartását. A 15 voltos bemeneti feszültséggel és 28 wattos névleges teljesítménnyel működő készülék egy lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 100 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel, és legfeljebb 6 óra alatt teljesen feltölthető.

A T7 modell viszonylag nagy szívóerővel rendelkezi (2800 Pa), amely képes felszívni a port, piszkot és állati szőrt a padlóról. Az intelligens térképezési technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a robot számára, hogy hatékony tisztítási útvonalat hozzon létre, biztosítva ezzel otthonod minden részének alapos takarítását. Az eszköz az intelligens Proscenic alkalmazáson keresztül irányítható, így akkor is képes leszel felügyelni a takarítást, ha éppen nem tartózkodsz otthon.

Vactidy T7 - robotporszívó 40 ezer forint alatt? 1

A Vactidy T7 több tisztítási módot kínál, hogy megfeleljen a különböző igényeknek, beleértve az automatikus, helyi, szegély és ütemezett módokat. Az ütközés- és leesésérzékelő szenzorokkal felszerelt robot képes érzékelni az akadályokat és a lépcsőket, megakadályozva ezzel az ütközéseket és esetleges leeséseket.

Vactidy T7 - robotporszívó 40 ezer forint alatt? 2

A csomag tartalmaz egy robotporszívót és felmosót, egy 2 az 1-ben porzsákot és víztartályt, két felmosóruhát, két HEPA szűrőt, egy tisztítóeszközt, négy oldalkefét, egy távirányítót, egy adaptert, egy töltőállomást és egy felhasználói kézikönyvet. A Vactidy T7 különösen alkalmas azok számára, akik egy intelligens, csendes és hatékony robotporszívót keresnek, amely képes az otthoni takarítási feladatok automatizálására.

A gép ára rendkívül alacsony, a BGDBI219 kuponkóddal 38 700 forintért rendelhetjük meg cseh raktárból, az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Vactidy T7 robotporszívó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.