Válassza az Oldal lehetőséget

Liectroux L200 – 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel

Liectroux L200 – 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel

Kisebb háztartásokba/lakásokba tökéletes választás lehet a Liectroux L200.

Liectroux L200 – 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel

A Liectroux L200 egy olyan robotporszívó, amely nedves feltörlő funkcióval is rendelkezik. Különösen hatékony állatszőr eltávolítására a 4000 PA szívóerővel és WIFI APP vezérléssel. Ez a robotporszívó ideális megoldást kínál minden otthon tisztán tartásához, különösen azokban, ahol háziállatok is élnek. A L200 robotporszívó fejlett 2D térképezési technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan navigáljon és térképezze az egész házat, így hatékonyan és rendszerezetten takarít. A térképezési funkció segít a robotnak abban, hogy tervszerűen takarítson egyik szobából a másikba.

Liectroux L200 - 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel 1

A TUYA alkalmazáson keresztül könnyen irányítható, a takarítási folyamatot vizuálisan is követheti. Az intelligens memória funkció biztosítja, hogy a robot emlékezzen arra, hol kell takarítania és hol nem, így a takarítási hatékonyság nagyon magas, a takarítási útvonal ismétlődése pedig minimális. A beépített térképezési funkcióval a robot biztosítja az alapos takarítást, elkerülve az ismétlődéseket. A rendszeres cikcakk tisztítási mód jelentősen javítja a hatékonyságot az öreg, véletlenszerű tisztítási módszerekkel szemben. A nagy, 230 ml-es víztartály és a 250 ml-es porzsák szinkronizált működése biztosítja a szívást, felmosást és takarítást egyetlen menetben.

Liectroux L200 - 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel 2

A nedves feltörlő funkció (MOP) kiválóan alkalmas a padló tisztán tartására, hatékonyan távolítja el a port és a foltokat. Az elektromosan szabályozott víztartály egyenletes vízáteresztést biztosít, és automatikusan leáll, ha a robot nem működik. A hatalmas, 230 ml-es víztartály állítható szívóerővel rendelkezik, így kevesebb zajt keltenek a működés során. A robotporszívó maximális módban elérheti a 4000 Pa szívóerőt, ami a Liectroux német laboratóriumának teszteredményein alapul. A takarítás egy menete akár 120 percig is tarthat, elegendő egy 90 négyzetméteres ház takarításához. Alkalmazható különböző padlótípusokon, mint például alacsony/szilárd szőnyeg (1cm magasságig), keményfa, kerámia csempe otthoni, szállodai szobákban és irodákban. Az eszköz esés elleni rendszerrel rendelkezik a lépcsők elkerülésére.

Liectroux L200 - 40 ezres robotporszívó appal és 4000 Pa-s szívóerővel 3

Viszonylag egyszerű gép, de ezt az ára is tükrözi, hiszen a BGDB155 kuponkóddal cseh raktárból ~ 42 000 forintért tudod megvásárolni itt:

 

Liectroux L200 robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.