Válassza az Oldal lehetőséget

Narwal Freo X Plus – robotporszívó brutál nagy kedvezménnyel!

Narwal Freo X Plus – robotporszívó brutál nagy kedvezménnyel!

A Narwal Freo X Plus az egyik kedvencem, az ára pedig a béka feneke alatt.

Narwal Freo X Plus – robotporszívó brutál nagy kedvezménnyel!

A lakás tisztán tartása sosem volt még ilyen egyszerű, mint a Narwal Freo X Plus robotporszívóval és felmosóval. Ez a modern készülék nemcsak a mindennapi takarítást könnyíti meg, hanem innovatív funkcióival és kiemelkedő teljesítményével a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik. Ha fontos számodra az otthonod tisztasága és a kényelmes életvitel, a Narwal Freo X Plus ideális választás lehet számodra.

A Narwal Freo X Plus lenyűgöző 7 800 Pa szívóerővel rendelkezik, ami könnyedén eltávolítja a port és a szennyeződéseket a kemény padlókról, szőnyegekről és szőnyegekről. Ez a teljesítmény biztosítja, hogy a legapróbb részecskék sem maradjanak a padlón, így mindig tiszta és kényelmes környezetben élhetsz. Emellett a készülék rendkívül halk, így nem zavarja a mindennapi tevékenységeidet vagy a család többi tagját.

A készülék egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a zero-tangling lebegő kefe, amely SGS és TUV tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a kefe megakadályozza a haj és a szőr összegubancolódását, így ideális választás azok számára, akik háziállatokat tartanak. A kefe hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a szőnyegekről, anélkül hogy gubancok keletkeznének.

Jobb, mint egy Xiaomi? - Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt 1

A Narwal Freo X Plus nemcsak porszívó, hanem felmosó is, 6N nyomással a mélytisztításhoz. A felmosó rendszer négy vízadagoló csövön keresztül egyenletesen osztja el a vizet, így nagyobb padlófelületeket is csíkmentesen és hatékonyan tisztíthatsz meg. Ez a funkció különösen hasznos a makacs foltok eltávolításában, amelyeket más felmosók gyakran hátrahagynak.

Jobb, mint egy Xiaomi? - Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt 3

A háromirányú lézeres letapogató rendszer és az automatikus 8 mm-es emelés révén a Narwal Freo X Plus minden irányban felméri a környezetét, és pontos 3D térképet készít a szobáról. Ez a funkció lehetővé teszi a robot számára, hogy minden fényviszony mellett tökéletes tisztítási útvonalat határozzon meg, elkerülve az akadályokat és megakadályozva a szőnyegek nedvesítését.

A Narwal Freo X Plus 1 literes HEPA porzsákkal rendelkezik, amely akár 7 hétig is tárolja a port. Ez a forradalmi technológia tömöríti a port, növelve a tárolókapacitást és csökkentve a zsák cseréjének gyakoriságát. Ez igazán kényelmes megoldás, amely jelentősen csökkenti a karbantartási igényeket és időt takarít meg.

Jobb, mint egy Xiaomi? - Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt 7

A készülék okos funkciói közé tartozik a no-go zóna beállítás és a pontos szél tisztítás. Az okos no-go zóna funkcióval könnyedén kijelölheted azokat a területeket, ahova a robot nem mehet, így megakadályozhatod, hogy olyan helyeken takarítson, ahol nincs rá szükség. A szél tisztítás funkció pedig biztosítja, hogy a sarkokban rejtőző szennyeződések is könnyedén eltűnjenek.

A Narwal Freo X Plus támogatja az alkalmazás- és hangvezérlést, így távolról is irányíthatod a takarítást. Az egyszerű műveletek segítségével beállíthatod a kívánt tisztítási időpontokat és helyszíneket, így teljes mértékben szabályozhatod a takarítási folyamatot.

Jobb, mint egy Xiaomi? - Narwal Freo X Plus robotporszívó teszt 11

Az eszköz ára rendkívül kedvező, jelenleg ~85 000 forintért kapható a Geekbuying áruházban, EU raktárból szállítva. Ez a kiváló ár-érték arány még vonzóbbá teszi a terméket, különösen azok számára, akik szeretnék automatizálni otthonuk takarítását.

Főbb képességek:

  • 7 800 Pa szívóerő a hatékony tisztításért
  • Zero-tangling lebegő kefe (SGS és TUV tanúsítvánnyal)
  • 6N nyomással működő felmosó rendszer
  • Háromirányú lézeres letapogató rendszer és 8 mm-es automatikus emelés
  • 1 literes HEPA porzsák akár 7 hétig tartó portárolással
  • Okos no-go zóna beállítás és pontos szél tisztítás
  • Alkalmazás- és hangvezérlés
  • Halk működés
  • Kedvező ár (~85 000 Ft kuponkód nélkül a Geekbuying áruházban)

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva, szállítás EU raktárból:

 

Narwal Freo X Plus robotporszívó

 

Saját tesztem és videóm a porszívóról: JOBB, MINT EGY XIAOMI? – NARWAL FREO X PLUS ROBOTPORSZÍVÓ TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.