Válassza az Oldal lehetőséget

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ

Lézertorony ugyan nincs, de lagalább befér a kanapé alá is.

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ

Az ILIFE V7s Plus robotporszívó egy fejlett takarítóeszköz, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse az életünket. A V7s Plus intelligens funkcióinak köszönhetően alapos tisztítási élményt nyújt, van beépített víztartálya, vagyis felmosó funkcióval is rendelkezik, így egyszerre képes feltörölni és felsöpörni a padlót. Ez a funkció különösen hasznos olyan otthonokban, ahol háziállatok vagy kisgyermekek vannak, mivel segít tisztán és higiénikusan tartani a padlót.

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ 1

A V7s Plus nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely megfelelő szívóerőt biztosít a por, a szennyeződések és egyéb törmelékek felszedéséhez a padlóról. A motort úgy tervezték, hogy csendes legyen, így a V7s Plus nem zavarj miközben takarít. A gép intelligens érzékelőkkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén navigál otthonunkban. Ezek az érzékelők lehetővé teszik a V7s Plus számára, hogy felismerje az akadályokat és kikerülje őket, megelőzve ezzel a bútorok és a falak sérülését. Emellett felismerni a lépcsőket, így véletlenül sem esik le.

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ 2

A V7s Plus többféle tisztítási móddal rendelkezik, többek között automatikus, spot takarítás és széleken történő tisztítás. Az automatikus üzemmód ideális általános tisztításhoz, míg a spot üzemmód tökéletes bizonyos területek tisztításához. Az él üzemmódot az élek és sarkok mentén történő tisztításra tervezték, így biztosítva, hogy a padló alaposan megtisztuljon.

SÖPÖR, PORSZÍVÓZIK, FELMOS, MÉGIS OLCSÓ AZ ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ 3

A V7s Plus nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen feltöltéssel akár 120 perc tisztítási időt biztosít. Ha az akkumulátor lemerül, a gép automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, hogy feltöltse. A porszívó távirányítóval is rendelkezik, így a készüléket távolról is vezérelhetjük. A távirányító lehetővé teszi a tisztítási módok beállítását, a tisztítás ütemezésének beállítását és a készülék mozgásának vezérlését.

Műszaki specifikációk:

  • Szívóteljesítmény: 400-600 Pa
  • Az akkumulátor kapacitása: 2600 mAh Li-ion
  • Munkaidő: akár 120 perc
  • Porgyűjtő tartály kapacitása: 500 ml
  • Víztartály kapacitása: 450 ml
  • Zajszint: 60 dB
  • Méretek: Méretek: 34 x 34 x 8,1 cm
  • Súly: 2,95 kg

A gép ára ma a 7HBNV7S kuponkóddal 43 ezer forint, a szállítás természetesen Eu raktárból történik, ide kattintva:

ILIFE V7S ROBOTPORSZÍVÓ

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.