Válassza az Oldal lehetőséget

IENYRID M4 PRO S+ MAX – belépő a komoly rollerek világába

IENYRID M4 PRO S+ MAX – belépő a komoly rollerek világába

Ez a roller már nem gyerekjáték!

IENYRID M4 PRO S+ MAX – belépő a komoly rollerek világába


800 watt lesz az új 500 watt – mondhatjuk, hiszen tavaly az 500 wattos tereprollerek jelentették a felső kategória alsó lépcsőjét, idén azonban már beköszön a 800 watt is. De nem csak a teljesítményével tűnik ki a konkurensek közül az IENYRID M4 PRO S+ MAX, hanem az akkumulátor kapacitásával és a teherbírásával is.

IENYRID M4 PRO S+ MAX - belépő a komoly rollerek világába 1

Az IENYRID M4 PRO-S MAX elektromos roller egy nagy teljesítményű jármű, amelyet leginkább városi ingázásra terveztek (persze egy terepgumival irány az erdő!). Erős 800 W-os motorjával és 45 km/h-s végsebességével választás felnőttek számára. A roller 10 hüvelykes pneumatikus kerekkel van felszerelve, amik stabil és biztonságos tapadást biztosítanak az úton. Az első és hátsó tárcsafékek gyors és biztonságos megállást biztosít így a rolleres nyugodt lehet, amikor a forgalmas városi utcákon ingázik.

IENYRID M4 PRO S+ MAX - belépő a komoly rollerek világába 2

Az IENYRID M4 PRO-S MAX elektromos roller 48V 20Ah (a megszokott 15,4 Ah helyett) lítium-ion akkumulátorral működik, amely akár 75 km hatótávolságot biztosít egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy anélkül ingázhatsz munkába vagy intézhetsz ügyeket, hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 6-8 órát vesz igénybe.

IENYRID M4 PRO S+ MAX - belépő a komoly rollerek világába 3

Az IENYRID M4 PRO-S MAX-ot a hordozhatóság jegyében tervezték. Összecsukható kialakítással rendelkezik, így könnyen tárolható otthon, az irodában vagy az autó csomagtartójában, kézben hurcolni ugyanakkor nem biztos, hogy jó lesz, hiszen 25 kilogramm a tömege. A roller maximális terhelhetősége 150 kilogramm.

IENYRID M4 PRO S+ MAX - belépő a komoly rollerek világába 4

Az IENYRID M4 PRO-S MAX elektromos roller beépített LED-es fényszóróval és hátsó lámpával rendelkezik, ami biztosítja a láthatóságot és a biztonságot az éjszakai közlekedés során. Kapott LCD kijelzőt is, amely mutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot.

Műszaki adatok:

  • Motor teljesítmény: 800W
  • Végsebesség: 45 km/h
  • Hatótávolság: akár 40-74 km
  • Akkumulátor: 48V 20Ah lítium-ion akkumulátor
  • Töltési idő: 6-8 óra
  • Gumiabroncs mérete: 10 hüvelyk
  • Súlykapacitás: 150 kg-ig
  • Fékrendszer: Első és hátsó tárcsafékek
  • Kijelző: LCD kijelző, amely mutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot.
  • Fények: Beépített LED-es fényszóró és hátsó lámpa.

A roller kupon nincs, most zajlik az elővásárlási akció, amiben EU raktárból 276 ezer forintért tudjuk megvásárolni itt:

IENYRID M4 PRO-S MAX elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.