Válassza az Oldal lehetőséget

216 centis UHD TV a Samsungtól

216 centis UHD TV a Samsungtól

A Samsung első és a piac legnagyobb Ultra HD felbontású (UHD) televízióját, a 216 cm-es képátlójú S9-et az Antenna Hungáriával közösen május 14-én mutatta be Magyarország legnagyobb médiaeseményén, a Media Hungary konferencián, Siófokon.

861764-samsung-85-inch-tv

Az S9 UHD TV 85 hüvelykes képernyőmérettel, ámulatba ejtő képminőséggel, elképesztően gyors négymagos processzorral, továbbfejlesztett szoftverrel és még intelligensebb interaktív funkciókkal érkezik.

 

A digitalis átállás számos előnnyel jár a hazai médiafogyasztók számára. Ezeket mutatja be közös standján a Samsung és az Antenna Hungária, valamint egyúttal bepillantást is nyújtanak a televíziózás jövőjébe, az Ultra HD technológiával érkező Samsung S9 segítségével.

Samsung-S9-UHD-TV

A Samsung S9 UHD TV igazi áttörést jelent a televíziózás világában. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a 85 hüvelykes képernyő káprázatos ultra HD (3840×2160) felbontású képet tár a televíziónéző elé. Az újdonság kontrasztaránya hatalmas, így a feketék még mélyebbek, a fehérek pedig még tisztábbak. Emellett a Samsung saját konvertáló motorja úgy javítja fel a HD vagy full HD tartalmakat UHD felbontásra, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, s így még valósághűbb képminőséget biztosít.

Samsung-S9-UHD-TV-85-inch-monster

A Smart Hub 2.0 különböző tartalmakat kínál a felhasználóknak, szolgáltatások, alkalmazások rengetege tárul elénk, a Moziarena alkalmazás használatával a legújabb filmek közül válogathatunk. A közösségi panel segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetünk barátainkkal a Facebookon vagy a Twitteren, a Skype-on keresztül pedig életnagyságban videó-beszélgethetünk szeretteinkkel.

uhd-tv-ces

A Smart Interakció intelligens hang- és mozgásvezérlést, valamint arcfelismerést biztosít, az All Share funkció segítségével pedig különböző készülékek – notebookok, táblagépek és okostelefonok csatlakoztathatók a készülékhez, az azokon található tartalmak azonnal megoszthatók a televízióval és a közösségi oldalakon keresztül ismerőseinkkel.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.