Válassza az Oldal lehetőséget

Új perifériák a GIGABYTE-tól

Új perifériák a GIGABYTE-tól

A GIGABYTE perifériái igazán tetszenek, ennek pedig az utóbbi években többször hangot is adtam. Szerencsére volt rá lehetőség, hiszen a partneri kapcsolat révén sok cikket írhattam a témában.

Aivia Awards

Amit soha nem értettem meg, hogy miért nem lehet ezeket a perifériákat a boltokban megvenni. Itt-ott találkoztam egerekkel, de a kiegészítők többsége sosem jutott el a hazai vásárlókhoz. Pedig lenne rá kereslet, hiszen jók, olyannira, hogy egy termékük ismét formatervezési díjat nyert.

Aivia Neon

Ez a termék egy bemutatókhoz szánt eszköz, a neve Air Presenter Mouse.

Aivia Uranium

Az idei Computex keretében nem csak a Presenter mutatkozott be. Találunk a csokorban játékosoknak szánt egeret, fülhallgatót és USB-s hangszórót is. Azt, hogy ezek a hazai forgalomban megjelennek-e nem tudhatjuk, de igazán jó lenne, ha a hangsúly a komponensek értékesítéséről, legalább részben erre a területre helyeződne.

FLY

S3000

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.