Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb 3D nyomtató a 30 ezer forintos kategóriában

Újabb 3D nyomtató a 30 ezer forintos kategóriában

Ennek a frankó asztali 3D nyomtatónak is rendesen lement az ára, ráadásul most EU raktárból rendelhető!

 Újabb 3D nyomtató a 30 ezer forintos kategóriában

A Tronxy Desktop 3D Printer egy belépő szintű megoldás. Ára nagyjából egy olcsóbb tintasugaras árábal vetekszik, és ha már a tintasugaras nyomtatókat emlegettük, akkor nagyjából olyan, mint abból egy A4-es, szkenner, lapforgató minden egyéb extrát nélkülöző darab. Persze ez a 3D nyomtatóknál nem jelent teljes fapadosságot, a Tronxy készüléke rendelkezik néhány extrával.

Tronxy Desktop 3D Printer 2

A kinyomtatható tárgyak maximális mérete 15 x 15 x 15 centiméter. A nyomtatáshoz a gép egy fúvókát használ, aminek átmérője 0,4 milliméter. a fúvókába PLA vagy ABS alapú, 1,75 milliméter átmérőjű műanyag huzal tölthető.

Tronxy Desktop 3D Printer 3

A készülék extrái közé sorolhatjuk, hogy kapott egy LCD kijelzőt, amin keresztül beállíthatjuk a nyomtatást, iletve megnézhetjük a nyomtatási feladat jellemzőit. A gép kapott egy SD kártya olvasót is, így bár összekapcsolhatjuk Windows operációs rendszert tartalmazó számítógéppel, anélkül is működtethető, kártyán betáplálva a nyomtatás adatait.

Tronxy Desktop 3D Printer 4

A Tronxy Desktop 3D Printer bár olcsó, egyáltalán nem tekinthető játékszernek. Nyomtatási pontossága otthoni feladatokra tökéletes választássá teszi. Ezt támasztja alá, hogy az XY tengely pozicionálási pontossága 0,012- míg a Z tengely pozicionálási pontossága 0.004 milliméter. Fontos, hogy a nyomtató “lapraszerelt” állapotban érkezik.

Tronxy Desktop 3D Printer 5

A végére maradt az ár. A sokat emlegetett olcsóság e printer esetén 119,99 dollárt, vagyis jelen árfolyam mellett 33 ezer forintos áron vehetjük meg. A nyomtató most európai raktárból rendelhető, az olcsóbbik szállítás díja mindössze 5 dollár. Mivel EU raktárból jün nem kell parázni, hogy megfogják a vámon, garantáltan vám és ÁFA mentesen landol nálad.

További képek, információk és vásárlás itt: Tronxy Desktop 3D Printer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.