Válassza az Oldal lehetőséget

Hubsan Zino H117S – a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon)

Hubsan Zino H117S – a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon)

Nincs 300 ezer forintod egy Mavic-re, 78 ezerért mutatok egy majdnem olyan jót!

hubsan h117s

A bevezetőben nincs egy csipetnyi túlzás sem, de ezt látni is fogjátok!

Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon) 1

A Hubsan Zino H117S olyan képességeket kapott, amit 1-2 éve csak az 1000+ dolláros kategóriában kaphattunk meg, mindezt pedig azokhoz képest negyedáron nyújtja. A gép a DJI Mavic-hez hasonlóan becsukható karokat kapott, így kicsire hajtogatva könnyedén magunkkkal tudjuk vinni bárhova. Kisebb is, könyebb is mint a nagy rivális, de annyira azért nem könnyű, hogy elfújja a szél. A 700 grammos szerkezetet az erős szénkefe mentes motorok könnyedén mozgatják, így a maximális repülési sebesség elérheti a 60 Km/órát.

Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon) 2

A gépbe egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor került, ezzel képes egy töltéssel 23 percet repülni. Több mint elég, főleg, hogy a Mavicnél kevesebb, egy kilóméteres távolságba repülhetünk vele úgy, hogy a képi összeköttetés megmaradjon a kamerával. A maximális még vezérelhető távolság 2,5 kilométer. Ami nagyon örvendetes, hogy a gép 4K-s kamerát kapott, ami egy háromtengelyes gimballon csücsül, így abszolút rezgés és billegés mentes videókat készíthetünk vele kifogástalan minőségben. A neten sok tesztvideó található, ezek között olyan is, ami a Xiaomi új olcsó Fimi drónjával veti össze. Igaz, azon csak 1080p-s kamera van, de a minőségbeli különbséget a Hubsan Zino javára szavakkal nehéz kifejezni.

Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon) 3

A gép képességei is nagyon jó, hiszen a GPS-nek hála sok “trükköt” tud. Képes minket körberepülve videózni, készít panorámaképet, van benne követési mód, ahol a telefon kijelzőjén jelölhetjük ki a követendő tárgyat vagy embert, egygombos le- és felszállás, headless mód, automatikus visszatérés a kiindulópontra és természetesen az előre kijelölt pontokat követő útvonal repülés sem hiányzik.

Azért az igazsághoz hozzá tartozik, és nem szabad elhallgatni, hogy kevésbé precíz a repülés, mint egy Mavic-kel, ugyanis jóval kevesebb szenzort találunk benne. Hiányoznak az optikai és ultrahangos szenzorok, amik miatt beltérbe nem annyira ajánlott, ráadásul a távirányító és a szenzorok hiányának összessége miatt a szűk helyeken való repülés is több figyelmet és gyakorlatot kíván.

Összességében azonban azt mondom, hogy a pozitívumok jóval többen vannak, mint a kevés negatívum. Hihetetlen képminőséget kapunk, jókat repülhetünk és videózhatunk vele, teljesítménye pedig elegendő arra is, hogy szeles időben próbálkozzunk a repüléssel.

Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon) 4

Ami azonban a fentieknél még örvendetesebb az ára. Jelenleg a Banggoodon mindössze 78 ezer forintot (270 dollár) kell érte fizetnünk, ami ismerve a DJI Mavic árakat nevetségesen kevés, hiszen azt 1000 dollár alatt nem nagyon kapjuk meg. Vagyis a Hubsan Zino ára lényegében negyede egy Mavic árának, és ezért az árért egy Mavichez fogható teljesítményt kapunk.

Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon) 5

Fontos, hogy az említett ár kuponos, így nem tudjuk mi sem meddig tudjuk ezért a pénzért beszerezni. A gép raktáron van, így a rendelést követően nem sokkal el is postázzák, az igért szállítási idő 7-15 munkanap.

Megvásárolni a 38a876 kuponkóddal itt tudod: Hubsan Zino H117S

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.