Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen

Fekete Péntek – Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen

Az Ultenic márkanév alatt az utóbbi időben nagyon jó gépek jelentek meg, most pedig az áruk is rendben van.

Fekete Péntek – Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen

Ebben a rövid összefoglalóban azokat a gépeket gyűjtöttem csokorba, amikre ma kaptunk kupont a Fekete Péntek jegyében. Van köztük robotporszívó, van olyan robot, ami a felmosásra van kihegyezve, találsz állóporszívót is a kínálatban, olyat is, ami képes felmosni is. Persze minden termék okos, telefonos applikációról vezérelhető. Nem mellesleg minden termék EU raktárból érkezik, így bőven megérkezik még karácsony előtt, vagyis ezek a gépek akár ajándéknak is megfelelnek.

Íme a kínálat:

 

1.  Ultenic D6S Robotporszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 1

Az Ultenic D6S egy 3 az 1-ben robotporszívó, amely söprésre, porszívózásra és felmosásra is képes, így teljes körű tisztítást biztosít. A 3000 Pa erős szívóerejű készülék könnyedén megbirkózik a szőnyegek mélyén rejtőző porral és a makacs szennyeződésekkel is. A 2600 mAh akkumulátor 120 perc folyamatos működést tesz lehetővé. Az ultravékony kialakítás segíti a robotot, hogy könnyedén bejusson az alacsony bútorok alá is. Az intelligens alkalmazáson vagy hangparanccsal történő vezérlés lehetővé teszi a tisztítás bármikori és bárhol történő irányítását.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BFQ7D kuponkóddal 51 435 forint itt:

 

Ultenic D6S Robotporszívó

 


 

2. Ultenic TS1 Robotporszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 2

Az Ultenic TS1 egy önmagát kiürítő állomással rendelkező robotporszívó, amely 3000 Pa szívóerővel és kettős forgó felmosórendszerrel rendelkezik. A 3 L-es porzsák 60 napig is elegendő lehet, míg az UV-fény sterilizálja a bázisállomást. A készülék intelligens navigációs rendszere valós időben térképezi fel a házat, optimalizálva a takarítási útvonalakat. A szőnyegérzékelő funkció automatikusan növeli a szívóerőt a szőnyegek mélyebb tisztításához.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BFSRS kuponkóddal 77 154 forint itt:

 

Ultenic TS1 Robotporszívó

 


 

3. Ultenic AC1 Kábel Nélküli Nedves-Száraz Porszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 3

Az Ultenic AC1 egy kábel nélküli nedves-száraz porszívó, amely egyszerre szívja fel a nedves és száraz szennyeződéseket, miközben alaposan tisztítja a padlót. Két 1L-es víztartállyal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik akár 2000 négyzetméteres terület tisztítását egy menetben. Az intelligens LED kijelző és az alkalmazás támogatás segíti a tisztítási folyamat optimalizálását. A 4000 mAh akkumulátor akár 45 percig tartó vezeték nélküli működést biztosít.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BATUX4 kuponkóddal 69 806 forint itt:

 

Ultenic AC1 Kábel Nélküli Nedves-Száraz Porszívó

 


 

4. Ultenic U10 Pro Kábel Nélküli Porszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 4

Az Ultenic U10 Pro egy 400 W-os, nagy teljesítményű motorral rendelkező kábel nélküli porszívó, amely akár 27 Kpa szívóerőt is képes elérni. A készülék 4 az 1-ben funkcióval rendelkezik, így különböző tisztítási igényekhez igazítható. A 2200 mAh akkumulátor 35 perc folyamatos tisztítást tesz lehetővé. Az intelligens LED világítás segít a nehezen hozzáférhető sötét helyek tisztításában.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BFUHZ kuponkóddal 38 943 forint itt:

 

Ultenic U10 Pro Kábel Nélküli Porszívó

 


 

 

5. Ultenic T10 Pro Robotporszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 5

Az Ultenic T10 Pro egy önmagát kiürítő állomással rendelkező robotporszívó, amely 4000 Pa szívóerővel és kettős forgó felmosórendszerrel rendelkezik. A 3,3 L-es porzsák akár 60 napig is elegendő lehet. A pontos Lidar navigáció segítségével a robotporszívó gyorsan és hatékonyan térképezi fel a házat. A készülék Alexa, Siri és Google Assistant támogatással rendelkezik, így könnyedén integrálható a modern okosotthonokba.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BPYGM kuponkóddal 108 017 forint itt:

 

Ultenic T10 Pro Robotporszívó

 


 

6. Ultenic MC1 Robotporszívó

Fekete Péntek - Ultenic porszívók, hogy a takarítás gyerekjáték legyen 6

Az Ultenic MC1 egy teljesen automatizált állomással rendelkező robotporszívó, amely 5000 Pa szívóerővel és kettős forgó felmosórendszerrel rendelkezik. A készülék LDS navigációs rendszere pontos és gyors térképezést biztosít. A dupla forgó felmosók 180-szor pörögnek percenként, hatékonyan távolítva el a makacs szennyeződéseket. Az “Ultenic” alkalmazáson keresztül a felhasználók testreszabhatják a tisztítási beállításokat és időzítéseket.

A gép EU raktárból érkezik, ára a 8BPZUP kuponkóddal 214 132 forint itt:

 

Ultenic MC1 Robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.