Válassza az Oldal lehetőséget

Loona nem szarik a szőnyegre és a legjobb barátod lesz

Loona nem szarik a szőnyegre és a legjobb barátod lesz

Csak egyszer kell megvenni, nem kell neki orvos, alom, oltás csak egy kis áram.

Loona nem szarik a szőnyegre és a legjobb barátod lesz

Már a Tamagochi őrületet sem értettem, mert mi értelme van “felnevelni” egy kulcstartót, de hát a sok szülő, akik szerint a gyereknek nincs szüksége kutyáramacskáraegérrehörcsögre, úgy döntött, hogy mégis kell a gyerek fejlődéséhez, hogy legalább egy kulcstartóról megtanuljon gondoskodni. Ez be is vált…vagy nem.

Na mindegy, valószínűleg a már gyerekként is mindent szétszedő-összeépítő-megszerelő-újraakotó énem az, ami imádja ezeket az izéket, mert azt nem nagyon hiszem, hogy egy élő kutyát vagy macskát helyettesíteni tud. Ennek ellenére, mint műszaki alkotást igen nagyra értékelem, hiszem egészen elképesztő, hog ymi minden tudást pítettek ebbe a mütyűrbe. Jelenleg a Kickstarteren lehet benevezni egyre, “csak” 2840 dollárba (~ 1 200 000 Ft) kerül, és ha minden igaz novemberben már szállítják is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.