Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt – VIOMI V3 és V2 Pro

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt – VIOMI V3 és V2 Pro

Manapság ajándék egy 100 ezer alatti ár, a 90 meg pláne.

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt – VIOMI V3 és V2 Pro

Ezért a pénzért mostanában ritkán lehet jó porszívót kapni, ha van is valamilyen, az biztos nem Xiaomi lesz. Azonban most ráakadtam a VIOMI két korábbi csúcsmodelljére, amiket 86- illetve 95 ezer forintért hozhatunk el.

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt - VIOMI V3 és V2 Pro 2

A két gép között egy évnyi különbség van. Az olcsóbb VIOMI V2 Pro 3-, míg a drágább VIOMI V3 két éve volt a cég legjobb masinája. Bár az évek teltek, és a mai csúcsgépek lepipálják a korábbiakat, sajnos nem csak teljesítményben nyújtanak többet, hanem az áruk is hihetetlenül megemelkedett. Ezért is kincs, hogy a régebbi csúcsmodellek még mindig kaphatók, mert így igazán jó minőséget kaphatunk 100 ezer alatt.

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt - VIOMI V3 és V2 Pro 3

A VIOMI V2 Pro 2100 Pa szívóereje ma már csak a középkategóriába elég, de a V3 2600 Pa ereje még manapság sem rossz. Elméletben mind a két gép tud csak porszívó, csak felmosás vagy porszívózás és felmosás üzemmódot. Azért írom, hogy elméletben, mert annakidején, amikor a porszívókat teszteltem járt hozzájuk kombinált por és víztartály, de járt emellé egy nagyon nagy csak por és agy nagyon nagy csak víztartály is. Az áruház leírásában most nem egyértelmű, hogy hány tartály van a csomagban.

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt - VIOMI V3 és V2 Pro 4

Mivel Xiaomik a porszívók, így mindkettőt lehet a Xiaomi okosotthon alkalmazás alatt használni. Mind a kettőnek fejlett a térképkezelése, nagy az akkumulátoruk, így nagyobb lakások takarításához is alkalmasak. Mind a kettőnél lehet állítani a feltörléskor padlóra kerülő víz mennyiségét, lehet szerkeszteni a lakások térképét és persze tudnak minden elvárhatót a virtuális faltól a no go zónáig.

XIAOMI robotporszívók 90- és 100 ezer alatt - VIOMI V3 és V2 Pro 5

Összességében mind a két porszívó remek választás azért az árért, amit most kérnek értük. A VIOMI V3 a V2 Pro közvetlen utódja, olyannyira, hogy a tartályaik is megegyeznek, így mondhatjuk, hogy a plusz 10 ezer forintért nagyobb szívóerőt és egy tökéletesebbre csiszolt gépet kapunk. Azonban a V2 Pro is nagyon jó szerkezet, szóval, ha jó robotot szeretnétek, akkor EU raktárból most mind a kettőt meg tudjátok vásárolni az aláábi hivatkozásokra kattintva:

 

VIOMI V2 Pro – Kuponkód: A93FEBC40A10

VIOMI V3 – Kuponkód: AECC2B01FD89

 

A gépekről írt tesztjeimet itt olvashatjátok:

XIAOMI VIOMI V3 ROBOTPORSZÍVÓTESZT – A SIKERES CSÚCSHÓDÍTÁS

XIAOMI VIOMI V2 PRO LÉZERHARCOS PORSZÍVÓ ÚJRATÖLTVE

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.