Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma

A Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa akár életet is menthet.

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma

Nem csupán azért, mert villoghatunk vele, ha bajba kerülünk, hanem azért is mert beépített biztonsági öv vágókéssel rendelkezik, amelyet vészhelyzetben használhatunk a biztonságiöv elvágására. Mágneses rögzítési lehetőséggel is fel van szerelve, így a zseblámpát akár a csomagtartó fedeléhez, vagy bármely vas tartalmú felülethez “oda tapaszthatjuk”.

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma 2

A lámpa módváltó gyűrűvel rendelkezik, melynek segítségével két fényforrás között válthatunk egy egyszerű forgatással. A lámpa továbbá funkciója, hogy autóüvegek betörésére is használhatjuk, valamint nem fix fókuszú, így közelebbi és távolabbi tárgyak megvilágítására is alkalmas.

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma 3

A Xiaomi Mijia zseblámpa többfunkciós világítást kínál, támogatva a villogó, vész- és figyelmeztető fényeket. Beépített 3100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 90 órás ultra hosszú akkumulátoros élettartamot biztosít. A zseblámpa 1000 lumen fényerővel képes akár 120 méter távolságra világítani.

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa 13 ezerért ma 4

A Xiaomi Mijia zseblámpa 240 gramm súlyú, 18,8 centiméter hosszú és 4 centiméter átmérőjű. A csomag tartalmazza magát a zseblámpát, egy pántot, egy töltőkábelt és a használati utasítást. Az eszköz fekete színben elérhető, és IPX4-es vízállósági minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a zseblámpa ellenáll a fröccsenő víznek.

A zsblámpát a kínai raktárból 13 200 forintért vásárolhatjuk meg a NNNALLXMFS kuponkóddal itt:

Xiaomi Mijia Multifunkciós Zseblámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.