Válassza az Oldal lehetőséget

Végre tudjuk mikor érkezik a Xiaomi új robotporszívója

Végre tudjuk mikor érkezik a Xiaomi új robotporszívója

Nem csak dátumot, hanem rögtön 16 ezer forint kedvezményt is kapunk.

Az új robotról szuperlatívuszokban szól a sajtó, mi is írtunk már róla egy bemutatót. A hírek szerint egy fantasztikus gépezet érkezik a boltok polcaira, amit az előzetes információk alapján mi is csak megerősíteni tudunk. De lássuk inkább, mintegy ismétlésképpen, hogy mit is írtunk róla!

original-xiaomi-smart-robot-vacuum-cleaner-new-generation-2.jpg

“A gyártó az egyik legfontosabb újításnak a vizes takarítást mondja. A rendszer működéséhez a természetből vették a mintát, a porszívó bionikus nedves húzási rendszert használ, jelentsen ez bármit is. Az biztos, hogy a padlón húzott törlőkendő a víztartály aljára lett rögzítve, és a víztartály tartalmával képes akár 45-60 percig is nedves tisztítást végezni. A vizet a gép visszaszívja, és egy teflon bevonatú szűrőn szűri át, ami mosható, cseréje évente egy alkalommal válik időszerűvé.”

 

“A Xiaomi robotporszívója fel van szerelve egy lézeres érzékelővel, ami 360 fokban képes a szobát szkennelni, a kapott adatokat pedig a cég saját, spéci algoritmusa dolgozza fel. Az adatok alapján a Roborock Sweep One felépít egy szobatérképet, és valós időben tervezi a takarítás útvonalát. Ilyen módon maga határozza meg, hogy hol érdemes kezdeni a takarítást és azt is, hogy mi lesz a takarítás alatt a legoptimálisabb útvonal. A tisztítási tervet természetesen mi is beállíthatjuk egy telefonos app segítségével. Elég megrajzolnunk a kijelzőn az útvonalat és indíthatjuk is porszívót.”

 

“Ebben a robotban nem kevesebb, mint tizenhárom érzékelőt találunk. Ezek mind azért dolgoznak, hogy a porszívó ne sértse meg a bútorokat, ne akadjon el, és optimálisan végezze a takarítást. Az érzékelők segítségével elkerüli az akadályokat, és úgy tervezi meg az útvonalat, hogy a takarítás végén a dokkoló állomáshoz a lehető legközelebb legyen, és könnyen megtalálja azt.”

 

“A javított teljesítmény miatt nőt a szívóerő is, ennél a gépnél 2000 pa maximális szívóhatást mérhetünk. A gép alján egy főkefét, oldalt kisegítő keféket találunk, amik a gép alá söprik a port. A gyártó optimalizálta a kerék felfüggesztési rendszert is, így most már 1,5-2 centiméteres magasságú akadályokkal is boldogul. Az intelligens rendszer automatikusan növeli a motor teljesítményét, amikor a gép szőnyeget észlel. A porszívóban található 5200 mAh-ás kapacitású akkumulátort 2,5 órányi munkához elegendő, ez idő alatt pedig akár 250 négyzetmétert is képes megtisztítani.”

 

A végére következzen a lényeg! Az előrendeléses akció november 11-én ér véget, ami azt jelenti, hogy ha EU Express szállítással megrendeled, akkor ideérhet a karácsonyfa alá. Ahogy tudjátok, a forgalmazó az EU Express esetén azt ígéri, hogy vámot és ÁFA-t sem kell fizetnünk. Az új porszívó bevezető ára 560 dollár, vagyis 146 ezer forint. Ebből kapunk ezen a hétvégén az NEWXMVCM kuponkóddal mintegy 16 ezer forint kedvezményt!

Az új porszívót itt találjátok: Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner New Generation

Az elődjét jóval olcsóbban pedig itt: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink