Válassza az Oldal lehetőséget

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat

És minden Redmi Buds 4-hez kaptunk kupont is!

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat 1

A Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS fülhallgató Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkezik, és kiváló minőségű hívászajcsökkentéssel van ellátva. A fülhallgató könnyű, mindössze 39 gramm. A készülék intelligens gyors csatlakozással rendelkezik, amely támogatja a MIUI12+-t. A füles membránja 12 milliméteres. A fülhallgató 5 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik, míg a töltőtokkal együtt ez az idő 20 órára nő. A töltési idő 2 óra mind a fülhallgatók, mind a töltőtok esetében. A csomagban található egy pár Redmi Buds 4 Lite fülhallgató, egy töltőtok, egy kézikönyv és egy Type-C töltőkábel.

A vásárláshoz használd a BG7faee8 kuponkódot, ezzel az ára ~8200 forint itt:

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite

 


 

Xiaomi Redmi Buds 4

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat 2

A Xiaomi Redmi Buds 4 TWS fülhallgató Bluetooth V5.2 kapcsolattal és 35 dB aktív zajcsökkentéssel rendelkezik. A fülhallgató három különböző zajcsökkentési módot kínál, kétszeres mikrofonos hívászaj-csökkentéssel és kétszeres eszközkapcsolattal. A füles 10 milliméteres dinamikus meghajtóval és akár 30 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A töltési idő 1-2 óra. A fülhallgató IP54 vízállósági besorolást kapott. A csomagban található egy Xiaomi Redmi Buds 4 TWS fülhallgató, egy töltődoboz, egy Type-C kábel és egy kínai kézikönyv.

Az ár a BG4055df kuponkóddal ~13 500 forint itt:

Xiaomi Redmi Buds 4

 


 

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

Teljes a Redmi Buds 4 fülhallgató sorozat 3

A Xiaomi Redmi Buds 4 Pro TWS fülhallgató Bluetooth V5.3 kapcsolattal, 43 dB aktív zajcsökkentéssel és Hi-Fi hangminőséggel rendelkezik. A fülhallgató három mikrofonos AI zajcsökkentéssel, szélzaj elleni védelemmel és kétszeres átlátszósági móddal van ellátva. A 360°-os sztereó hangzás, a 59 ms alacsony késleltetés és a kétszeres eszközkapcsolat biztosítja a kiváló felhasználói élményt. A fülhallgató akár 36 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A töltési idő 1-2 óra, és az eszköz IP54 por- és vízállósággú. A csomagban található egy Xiaomi Redmi Buds 4 Pro TWS fülhallgató, egy töltődoboz, egy Type-C kábel és egy kínai kézikönyv.

A csomag ára a BGb3ca11 kuponkóddal ~21 400 forint itt:

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.