Válassza az Oldal lehetőséget

Okos lázmérőt mutatott be a Xiaomi

Okos lázmérőt mutatott be a Xiaomi

Mi több, a Xiaomi nem csak bemutatta, de már kapható is a Bluetooth-os finomság.

Okos lázmérőt mutatott be a Xiaomi 1

Már megszokhattuk, hogy a Xiaomi a legalapvetőbb termékeket is megbolondítja kicsit, hogy az új funkciókkal még kényelmesebbé tegyék a használatot. Így történt ez a frissen bemutatkozó lázmérőjükkel is, ami külsőleg semmi érdekeset nem mutat, lényegében pont olyan, mint bármelyik, patikában található darab.

Okos lázmérőt mutatott be a Xiaomi 2

Természetesen ez a termék is a Xiaomi precizitását tükrözi. A háttérvilágítást kapott kijelzőn négy számjegy fér el, vagyis kettő a tizedes vessző előtt, és kettő utána. Ez természetesen azt jelenti, hogy a mérés század pontosságú. A gyártó a mérés pontosságára azt ígéri, hogy az 35 és 39 foko között 0,5 tizeden belül marad, 39 fok felett pedig maximum 1 tized fok lehet a tévedés.

Okos lázmérőt mutatott be a Xiaomi 3

A CR1620-as gombelemmel működő szerkezet, ahogy a Xiaomitól megszokhattuk, okos is. Ez az okosság persze nem jelenti azt, hogy rögtön felállítja a diagnózist, mindössze arról van szó, hogy a beépített Bluetooth csatolóval összeköthetjük telefonunkkal. Mérés közben a telefon kijelzőjén folyamatosan láthatjuk az eredményt, és a hőmérséklettől függően változik az applikáció hátterének színe is. Normál eredménynél zöld, hőemelkedésnél narancs, láznál pedig piros szín figyelmeztet minket.

Az új hőmérő jelenleg előrendelésben vásárolható meg, az ára pedig 5360 Ft

Vásárlás itt:

Okos, Bluetooth-os Xiaomi lázmérő

 

További hasonló tartalmaink itt olvashatók.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.