Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf® BW-LT28 – dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel

BlitzWolf® BW-LT28 – dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel

A Blitzwolf új lámpája kimondottan jól néz ki!

BlitzWolf® BW-LT28 - dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel 1

Az új lámpa jól mutat mindenféle stílusú lakásban. Karcsú, magas, és akár távirányítóval is vezérelhetjük.

BlitzWolf® BW-LT28 - dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel 2

Azok szmára, akik szeretnek egy kényelmes fotelben olvasni, remek ajándék lehet a Blitzwolf lámpája. A mindössze 10 wattot fogyasztó olvasólámpa fényere 600 lumen, ami a célnak, vagyis, hogy fényénél olvassunk tökéletesen elegendő.

BlitzWolf® BW-LT28 - dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel 3

Természetesen a lámpa nem nélkülözheti azokat az extrákat, amiket egy modern világítótesttől, főleg, ha LED fényforrást használ elvárunk. A távirányítható val vezérelhető szerkezet 5 fényerősséget tud, ráadásként pedig a fény hőfoka is változtatható a hideg fehértől, a meleg narancsig. Ez számszerűleg 3000- és 6000 Kelvin közötti állíthatóságot jelent. Nem csak az alacsony fogyasztás miatt spórolós a lámpa, hanem azért is, mert a gyári adatok szerint 30 ezer órás működést kell bírnia, ami nagyjából azt jelenti, hogy átlagos felhasználás mellett évtizedekig fog ittócsere nélkül működni.

BlitzWolf® BW-LT28 - dizájnos olvasólámpa állítható fényerővel 4

A BlitzWolf® BW-LT28 jelenleg elővételi akcióban szerezhető be. Az első 100 megrendelőnek mindössze 13 878 forintot kell érte fizetni, de azoknak sem kell elkeseredni, akik erről az árról lecsúsznak, mert ha belefértek a második 100 vásárlóba, akkor az ár, még mindig csak 15 771 forint lesz.

Vásárlás itt:

BlitzWolf® BW-LT28 LED-es, állítható fényerejű lámpa

 

További okosotthon cikkeink itt.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.