Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HL5 – hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra

BlitzWolf BW-HL5 – hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra

A BlitzWolf BW-HL5 okosóra ára 10 ezer forint táján van, ami elég jó ajánlatnak tűnik.

BlitzWolf BW-HL5 – hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra

Elsőként biztos, hogy a mérete miatt kapjuk fel a fejünket, ezután fogjuk csak észrevenni mennyi mindent tud. Persze, jelenlegi ismereteink szerint ez a tudás, vagy legalábbis egy része megkérdőjelezhető, de ha csak a valódi képességeket nézzük, akkor sem tűnik egy rossz vételnek.

BlitzWolf BW-HL5 - hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra 1

A BlitzWolf BW-HL5 okosóra 2,1 colos 3D-s hajlított felületű kijelzővel, Bluetooth 5.3 támogatással és számos egészségügyi mérőfunkcióval, mint a vérnyomás, véroxigén, vércukor, szívritmus és testhőmérséklet mérés rendelkezik. Több mint 100 sportmóddal ellátott, ám nem orvosi eszköz, így a gyártó szerint is a mérések csak tájékoztató jellegűek.

BlitzWolf BW-HL5 - hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra 2

Kompatibilis az Android 9.0 és újabb, valamint az iOS 9.0 és újabb operációs rendszerekkel, teljes érintőképernyős kezeléssel. A kijelző felbontása 320 x 386 pixel, az akkumulátor kapacitása 300 mAh, ami körülbelül 12-20 napos készenléti és 4-7 napos használati időt biztosít. A csomag tartalma az okoskarkötő, töltőkábel és felhasználói kézikönyv. A számlap mérete körülbelül 54,85 x 42,32 x 13,1 mm, a szíj hossza körülbelül 269 mm, szélessége körülbelül 22 mm. A vízállósági besorolása IP67. Az óra mellé adott applikáció ismeri a magyar nyelvet.

BlitzWolf BW-HL5 - hatalmas hajlított kijelzővel futott be az új okosóra 3

Az órát most 10 112 forintért tudjuk megrendelni a kínai raktárból. a vásárláshoz használd a BGBWHL5 kuponkódot itt:

 

BlitzWolf BW-HL5 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.