Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen jó még sosem volt – kuponnal a Blitzwolf BW-WA3 120 wattos hangszóró

Ilyen jó még sosem volt – kuponnal a Blitzwolf BW-WA3 120 wattos hangszóró

Jó 8000 forinttal olcsóbb most, mint amikor bemutatkozott!

Ilyen jó még sosem volt – kuponnal a Blitzwolf BW-WA3 120 wattos hangszóró

 

Oké, azért nem is kicsi ez a szerkezet, hiszen a tömege is több, mint 2,5 kilogramm. Van benne bazi nagy akkumulátor, mélynyomó meg RGB fények, szóval egy igazi partihangszóró, amit vihetsz magaddal a kempingbe vagy egy tóparti buliba is, ha ott akarod csapatni a legújabb tuctucra.

BlitzWolf BW-WA3 Pro - partihangszóró 120 wattal! 1

Amúgy tényleg frankó képeségekkel van megáldva a szerkezet, mert hogy mást ne mondjak a középsugárzók 5 centis- a mélysugárzók pedig 7 centis membránnal rezgetik a levegőt. Ahogy a címben írtam a maximális teljesítmény 120 watt, igaz, névlegesnek “csak” 100 wattot adnak meg, de ez sem kevés.

BlitzWolf BW-WA3 Pro - partihangszóró 120 wattal! 2

A hangsugárzóban egy 16 000 mAh kapacitású akkumulátor lakik, ezt nagyjából 6 óra alatt lehet teljesen feltölteni. Egy töltéssel 15 órán át hallgathatód, ha 50 százalékos nahgerőt használsz és nem kapcsolod be az RGB fényeket. Ha kellenek a fények, még úgy is lesz 12 órád zenét hallgatni, szóval ez sem kevés. Nem tudom a készenléti idő érdekel e valakit, de leírom, a gyártó 24 hónapot adott meg.

BlitzWolf BW-WA3 Pro - partihangszóró 120 wattal! 3

A BW-WA3 kapott vállpántot is, ami nem felesleges, hiszen 2,5 kilót kézben cipelni nem finom. Van IPX5-ös vízállóság, TWS funkció, ahogy azt jeleztem RGB fények a bulihangulathoz. Az akku használható powerbank-ként, ha pedig két WA3 Pro-t vásárolunk, akkor ezeket sztereó rendszerként össze is kapcsolhatjuk. Zenét vihetünk be Bluetooth kapcsolaton, memóriakártyán vagy akár jack csatlakozón keresztül is.

BlitzWolf BW-WA3 Pro - partihangszóró 120 wattal! 4

Nagyjából ennyi. Egy dologgal vagyok még adós, az árral. A Blitzwolf BW-WA3 Pro hamarosan megérkezik a cseh raktárba, így most elővételi akcióban, a BGHU2489 kuponkóddal kicsivel több, mint 41 ezer forintért megkapjuk az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

BLITZWOLF BW-WA3 PRO

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.