Válassza az Oldal lehetőséget

Melegvizet készít a csap azonnal, olcsón!

Melegvizet készít a csap azonnal, olcsón!

Mármint a csap olcsó, az áram nem annyira.

Melegvizet készít a csap azonnal, olcsón!

Ez a csap azok számára lehet jó, akik:

  • Nem rendelkeznek kombi gázkazánnal (cirkó)
  • Nem rendelkeznek elektromos boylerrel
  • Rendelkeznek napelemmel és így olcsóbb az áram, mint a gáz
  • Úgy gondolják még mindig olcsóbb az árammal vizet melegíteni a gáz helyett
  • Nehezen tudják utólag kiépíteni a melegvizes csövet

Na, szóval a lényeg az, hogy ez egy mutatós csaptelep, ami elektromos áram segítségével melegíti fel a rajta átfolyó vizet. 3000 wattos, áramot persze csak akkor és annyit fogyaszt, amennyi ideig a csap ki van nyitva. Nincs mögötte melegvizes tartály, nem kell a melegvizet a boylerből csövön a csaphoz szállítani, kinyitod és jön a melegvíz.

Melegvizet készít a csap azonnal, olcsón! 2

A csap anyaga természetesen rozsdamentes acél, illetve műanyag. Jelenleg ezüst színben érhető el, ahol az ezüst a cső, és a kijelzővel ellátott, a víz hőmérsékletét mutató rész is. A szelep a leírás szerint kerámiából készül, a működéshez kell egy 220 (230) voltos tápfeszültség is. A csap méretei az alábbi képen láthatók.

Melegvizet készít a csap azonnal, olcsón! 3

A csaptelep ára meglehetősen kedvező, hiszen ingyenes szállítással a cseh raktárból, a BG99e3ae kuponkóddal 14 ezer forint alatt beszerezhetjük az alábbi hivatkozásra kattitva:

Átfolyó rendszerű vízmelegítő csaptelep

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.