Válassza az Oldal lehetőséget

OUVIS Mini PC akció csak magyaroknak!

OUVIS Mini PC akció csak magyaroknak!

A Geekbuying a 2024-es OUVIS mini PC verziókat most kuponnal adja, de csak Magyarországra.

OUVIS Mini PC akció csak magyaroknak!

A modern otthoni és irodai technológiai környezetek egyre inkább igénylik a kompaktságot, hatékonyságot, és persze a teljesítményt. A 2024-es frissített OUVIS Mini PC sorozat, az S1, AMR5 és GK3 Plus modellekkel, kiválóan példázzák az intelligens tervezés és a remek funkciók ötvözését. Ezek az eszközök nem csak helytakarékos megoldások, hanem relatív nagy teljesítményű gépezetek is, amelyek képesek megküzdeni a mindennapi feladatok széles skálájával, legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról.

Az OUVIS S1 Mini PC: Elegáns és Funkcionális

(2024 Upgraded Version) OUVIS S1 Mini PC with LCD Screen RGB Light, Intel Alder Lake N95 4 Cores Up to 3.4GHz, 16GB RAM 512GB SSD, 2*HDMI 2.0 4K HD Dual Display, WiFi 5 Bluetooth 4.2, 2*USB 3.0 2*USB 2.0 2*RJ45 - EU Plug

Az OUVIS S1 Mini PC egy lenyűgöző kis gépezet, amely egy 12. generációs Intel Alder Lake N95 processzorral büszkélkedhet, ami akár 3,4 GHz-es órajelig képes felgyorsulni. A 16GB RAM és a 512GB SSD tárhely együttese bőséges teret és sebességet biztosít az alkalmazások közötti zökkenőmentes váltáshoz és a fájlok tárolásához. Különlegessége az egyedi LCD kijelző és az RGB világítás, amely nemcsak praktikus információkat nyújt, hanem stílusos kiegészítője is bármely térnek.

Ezt a gépet megrendelés esetén lengyel raktárból szállítják, ára a NNNOVS1MNPCHU kuponkóddal csak Magyarországon most 64 000 forint itt:

 

OUVIS S1 Mini PC

 


 

Az OUVIS AMR5: A Gamer Mini PC

OUVIS AMR5 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U 8 Cores up to 4.3GHz, 16GB DDR4 512GB SSD, HDMI+DP+Type-C 4K 60Hz Triple Display, 4xUSB 3.0 1000Mbps LAN WiFi5 Bluetooth4.2, Windows 11 Pro, Auto/Silent Eco/Performance -EU

A játékosok álma lehet, az OUVIS AMR5 Mini PC egy AMD Ryzen 7 5700U processzorral van felszerelve, amely 8 maggal és akár 4,3 GHz-es órajellel büszkélkedhet. Ez a Mini PC három különböző üzemmódot kínál a felhasználók igényeihez igazodva: Csendes, Automatikus és Teljesítmény módok. Ezek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára ideális beállítást, legyen szó csendes filmnézésről vagy intenzív játékról. A hatékony hűtési rendszer és a bővíthető tárhely csak hab a tortán.

A gépet, ha megrendeled lengyel raktárból küldik. A szállítás ingyenes, a csak Magyarországról felhasználható NNNOVSR5HU kuponkóddal a gép ára mindössze 116 100 forint itt:

 

OUVIS AMR5 Mini PC

 


 

Az OUVIS GK3 Plus: A Mindenre Kész Mini PC

OUVIS GK3 Plus Mini PC, Intel Alder Lake N-95 Quad Core up to 3.4GHz, 16GB DDR4 RAM 512GB SSD, 2xHDMI VGA 4K@60Hz Triple Display, 2xUSB2.0 2xUSB3.0 1000Mbps LAN, 2.4/5GHz WiFi Bluetooth 4.2, with VESA - EU

Az OUVIS GK3 Plus egy igazi munkaállomás egy mini PC formájában. Az Intel Alder Lake N95 processzorral, 16GB RAM-mal és 512GB SSD-vel ellátott GK3 Plus tökéletes választás mindennapi produktivitáshoz és kreatív tartalomgyártáshoz. Támogatja a három kijelzős megjelenítést és 4K@60Hz-es felbontást, így garantálja a tiszta és éles képet, legyen szó munkáról vagy filmnézésről. A WiFi 5 és Bluetooth 4.2 támogatás könnyű csatlakozást biztosít vezeték nélküli eszközökhöz.

Ezt a gépet is lengyel raktárból küldik, ha megrendeled, a magyaroknak szóló akcióban a NNNOVSGK3PHU kuponkóddal az ára 57 250 forint itt:

 

OUVIS GK3 Plus Mini PC

 


 

Összefoglalás

Az OUVIS 2024-es Mini PC sorozata kiválóan demonstrálja, hogy a kompaktság és a teljesítmény tökéletesen járhat kéz a kézben. Az S1, AMR5 és GK3 Plus modellek mindegyike egyedülálló jellemzőkkel büszkélkedhet, amelyek kielégítik a különböző felhasználói igényeket és preferenciákat. Legyen szó elegáns irodai gépezetről, gamer mini PC-ről, vagy egy mindennapi használatra alkalmas munkaállomásról, az OUVIS kínálatában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes eszközt.

Kulcsfontosságú jellemzők a három modellből:

  • OUVIS S1: 12. generációs Intel processzor, egyedi LCD és RGB világítás.
  • OUVIS AMR5: AMD Ryzen processzor, három üzemmód, ideális játékosoknak.
  • OUVIS GK3 Plus: Támogatja a három kijelzős megjelenítést, kiváló minden napi produktivitáshoz.

Ezek a mini PC-k igazolják, hogy a technológiai innováció és a felhasználói igények közötti híd építése során nem szükséges kompromisszumokat kötni. Az OUVIS mini PC-k képesek alkalmazkodni a változatos igényekhez, miközben minimális helyet foglalnak el, és maximális teljesítményt nyújtanak.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.